NINCORACERS Masher+ 1:10 2.4GHz RTR

2 399,00 Kč
NH93127

Dálkově řízený model auta NINCORACERS Masher+, v oblíbeném měřítku 1:10 a provedení Monster Truck. Odolný a výkonný model, s odpružením. Vysílač 2,4GHz. Pohonný akumulátor 9,6 V Ni-MH 800 mAh a USB nabíječ, součástí balení. Doba jízdy přibližně 10 minut.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje kompletně sestavené RC auto NINCORACERS Masher RTR, na dálkové ovládání v měřítku 1:10, s pohonem zadních kol, vysílač 2,4GHz. Akumulátor 9,6 V Ni-MH 800 mAh, USB nabíječ. Španělský, anglický, portugalský, německý, francouzský, italský a český manuál. Nutno dokoupit 3x AA baterie pro vysílač.

Charakteristika

Dálkově řízené autíčko v provedení Monster Truck v měřítku 1:10 se zadním náhonem a zadním diferenciálem. Model na první pohled zaujme velkými koly s terénními pneumatikami umožňující jízdu na všech površích. Díky předním a zadním tlumičům Vás nezastaví žádná překážka. Robustní přední nárazník chrání model při nárazech. Pro případ, že model skončí v kotrmelcích je karoserie vyrobena z odolného plastu.

Doba jízdy s přiloženým NiMH 9,6v 800 mAh akumulátorem je přibližně 10 minut. Doba nabíjení přibližně 240 min. (dle USB výstupu).

Šasi

Konstrukce auta je tvořena kompaktním plastovým šasi, ve kterém je uložena elektronika, motor a pohonný akumulátor. Hladký průjezd terénem zajišťují pružinové tlumiče na přední i zadní nápravě.

Volantový vysílač 2,4 Ghz

O řízení modelu se stará volantový vysílač, který dobře padne do ruky. Vysílač pracuje v pásmu 2,4Ghz, což zajišťuje spolehlivý přenos signálu bez interferencí a výpadků. Nemusíte se už bát že zlomíte anténu, ta je integrovaná v těle vysílače.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti NINCORACERS Masher +
  • Měřítko modelu 1:10
  • Velká kola s terénními pneumatikami
  • Odpružený podvozek
  • Odolná konstrukce a karoserie
  • Přední a zadní robustní nárazník
  • Pohon 2WD
  • Ergonomický volantový vysílač 2,4 Ghz
  • Ni-Mh 9,6v 800 mAh
  • USB nabíječka
RC modely vs. RC hračky

V našem sortimentu nově nabízíme RC hračky od známého Evropského výrobce NINCO. RC hračky jsou vhodné především pro děti nebo začátečníky na první seznámení s RC technikou. Jejich konstrukce a zpracovaní je proti RC modelům daleko jednodušší. Taktéž výkon a dosahované rychlosti jsou přizpůsobeny dětem a uživatelům začátečníkům. Každopádně RC hračky NINCO patří mezi nejlepší a nejkvalitnější na trhu. RC hračky jsou oproti RC modelům výrazně levnější.

V případě, že Vás či Vaše děti bude RC bavit, nebo si budete chtít pořídit propracovaný výkonný model, jsou jasnou volbou značkové RC modely. Náš sortiment je velmi široký, a to jak v RC letadlech, vrtulnících, dronech, autech či RC lodích. RC modely jsou výrazně pokročilejší, rychlejší, výkonnější, s množstvím funkcí a věrnými vlastnostmi. Na rozdíl od RC hraček se dají udržovat pomocí náhradních dílů, nebo dokonce vylepšovat tuningovými díly.

Více informací o rozdílech mezi RC modely a RC hračkami naleznete zde.

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutné doplnit 3x AA baterie do vysílače - EM-B1320.

Ninco
NH93127

Mohlo by vás také zajímat