NINCORACERS Adventure 1:16 2.4GHz RTR

819,00 Kč
NH93160

RC terénní auto NINCORACERS Adventure, v měřítku 1:16. Pohon zadních kol, odpružené nápravy s měkkými pneumatikami, odolná konstrukce, propracovaný interiér modelu. Spolehlivé řízení zajišťuje vysílač Ninco na frekvenci 2.4 Ghz. Stačí jen doplnit tužkové baterie.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Obsah balení

Balení obsahuje kompletně sestavené RC auto NINCORACERS Adventure 2.4GHz RTR, na dálkové ovládání v měřítku 1:16, s pohonem zadních kol, volantový vysílač 2,4GHz. Španělský, anglický, portugalský, německý, francouzský, italský a český manuál. Nutno dokoupit 3x AA baterie pro auto a 2x AAA pro vysílač.

Charakteristika

Dálkově řízené autíčko NINCORACERS Adventure 2.4GHz RTR v oblíbeném provedení Monster Truck. RC auto v měřítko 1:16 je vhodné zejména pro jízdu v interiéru. Díky měkkým pneumatikám a odpruženým nápravám, autíčko zvládne projet i obtížnější překážky, které mu děti připraví. Pohon auta zajišťuje elektromotor, jež přenáší sílu na zadní kola.

Detailní zpracování

I přes menší rozměry, je model pěkně detailně zpracován. Detailní interiér, se sedačkami, doplňuje vnější ochranný rám klece. Součástí karoserie jsou rovněž zrcátka a poutavé nálepky.

Vysílač 2,4 Ghz

O řízení modelu se stará volantový vysílač, který dobře padne do ruky. Vysílač pracuje v pásmu 2,4Ghz, což zajišťuje spolehlivý přenos signálu bez interferencí a výpadků. Nemusíte se už bát že zlomíte anténu, ta je integrovaná v těle vysílače.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti NINCORACERS Adventure
  • Měřítko modelu 1:16
  • Odpružený podvozek
  • Detailní zpracování interiéru a podvozku
  • Měkké pneumatiky s terénním vzorkem
  • Pohon zadní nápravy 2WD
  • Volantový ovladač s velkým dosahem
  • Provoz na tužkové baterie
  • Příznivá cena
RC modely vs. RC hračky

V našem sortimentu nově nabízíme RC hračky od známého Evropského výrobce NINCO. RC hračky jsou vhodné především pro děti nebo začátečníky na první seznámení s RC technikou. Jejich konstrukce a zpracovaní je proti RC modelům daleko jednodušší. Taktéž výkon a dosahované rychlosti jsou přizpůsobeny dětem a uživatelům začátečníkům. Každopádně RC hračky NINCO patří mezi nejlepší a nejkvalitnější na trhu. RC hračky jsou oproti RC modelům výrazně levnější.

V případě, že Vás či Vaše děti bude RC bavit, nebo si budete chtít pořídit propracovaný výkonný model, jsou jasnou volbou značkové RC modely. Náš sortiment je velmi široký, a to jak v RC letadlech, vrtulnících, dronech, autech či RC lodích. RC modely jsou výrazně pokročilejší, rychlejší, výkonnější, s množstvím funkcí a věrnými vlastnostmi. Na rozdíl od RC hraček se dají udržovat pomocí náhradních dílů, nebo dokonce vylepšovat tuningovými díly.

Více informací o rozdílech mezi RC modely a RC hračkami naleznete zde.

Doporučujeme koupit

Pro zprovoznění modelu je nutné dokoupit 3x AA EM-B1320 - baterie pro auto a 2x AAA EM-B1310 pro vysílač.

Ninco
NH93160
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat