NINCORACERS Raptor 1:16 2.4GHz RTR

929,00 Kč
NH93166

Dálkově řízené závodní autíčko NINCORACERS Raptor 2.4GHz RTR, v měřítku 1:16. Náhod na zadní kola. Odolná konstrukce. Detailní provedení karoserie s LED osvětlením. Spolehlivé řízení zajišťuje vysílač Ninco na frekvenci 2.5 Ghz. Pohonná Li-Ion baterie 500 mAh s USB nabíječem.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje kompletně sestavené RC auto NINCORACERS Raptor 2.4GHz RTR, na dálkové ovládání v měřítku 1:16, s pohonem zadních kol, volantový vysílač 2,4GHz, pohonný Li-Ion akumulátor 500 mAh a USB nabíječ na pohonný akumulátor. Španělský, anglický, portugalský, německý, francouzský, italský a český manuál.

Charakteristika

Dálkově řízené autíčko NINCORACERS Adventure 2.4GHz RTR v provedení on-road. RC auto v měřítko 1:16 je vhodné zejména pro jízdu v interiéru na rovných površích. Zadní kola pohání elektromotor. Hladké pneumatiky jako u skutečných závoďáků. Propracovaná karoserie s řadou aerodynamických prvků a přítlačným křídlem. Součástí balení je pohonný akumulátor Li-Ion 500 mAh a USB nabíječ na pohonný akumulátor. Doba nabíjení přibližně 180 min. (dle USB výstupu).

Střešní LED osvětlení

Model je vybaven střešním LED osvětlením, které lze zapnout přes vysílač. Užijte si noční projížďky jízdu s nezapomenutelnou atmosférou.

Volantový vysílač

Model je řízen volantovým vysílačem pracujícím na frekvenci 2,4GHz, která zajišťuje stále a bezpečné ovládání bez výpadků.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti NINCORACERS Raptor
  • Měřítko modelu 1:16
  • Autentické provedení závodní auta
  • Hladké pneumatiky pro maximální přilnavost
  • Pohon zadní nápravy 2WD
  • Ovladač s velkým dosahem
  • Li-Ion akumulátor
  • USB nabíječ na pohonný akumulátor
RC modely vs. RC hračky

V našem sortimentu nově nabízíme RC hračky od známého Evropského výrobce NINCO. RC hračky jsou vhodné především pro děti nebo začátečníky na první seznámení s RC technikou. Jejich konstrukce a zpracovaní je proti RC modelům daleko jednodušší. Taktéž výkon a dosahované rychlosti jsou přizpůsobeny dětem a uživatelům začátečníkům. Každopádně RC hračky NINCO patří mezi nejlepší a nejkvalitnější na trhu. RC hračky jsou oproti RC modelům výrazně levnější.

V případě, že Vás či Vaše děti bude RC bavit, nebo si budete chtít pořídit propracovaný výkonný model, jsou jasnou volbou značkové RC modely. Náš sortiment je velmi široký, a to jak v RC letadlech, vrtulnících, dronech, autech či RC lodích. RC modely jsou výrazně pokročilejší, rychlejší, výkonnější, s množstvím funkcí a věrnými vlastnostmi. Na rozdíl od RC hraček se dají udržovat pomocí náhradních dílů, nebo dokonce vylepšovat tuningovými díly.

Více informací o rozdílech mezi RC modely a RC hračkami naleznete zde.

Doporučujeme koupit

Pro zprovoznění modelu je nutné dokoupit 2x AA EM-B1320 pro vysílač.

Ninco
NH93166

Mohlo by vás také zajímat