NINCORACERS Overlander Teneré 1:14 2.4GHz RTR

1 699,00 Kč
NH93174

Propracované auto na dálkové ovládání pro expediční výpravy - NINCORACERS Overlander Teneré v měřítku 1:14. Krásně zpracovaný model s detailní karoserií po vzoru legendárního auta Land Rover Defender. Vysílač 2,4 GHz. Funkční přední světla. Li‑Ion akumulátor a nabíječ.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje model auta na dálkové ovládání NINCORACERS Overlander s Li-Ion akumulátorem 7.4 V 500mAh, nabíječ, vysílač 2,4 Ghz. Návod CZ a manuál EN, DE, IT, NO, SE, NL, ES, PT FR, DK, FI.

Charakteristika

Užijte si napínavé expediční vyjížďky, plné dobrodružství a nových zážitků s RC autíčkem NINCORACERS Overlander. Překonejte všechny nástrahy s pohonem zadních kol a na cestu Vám přitom posvítí funkční přední světla. Model vyniká zejména velmi kvalitním a detailním provedením karoserie s množství maketového příslušenství. Auto jede rychlostí až 15 km/h a je poháněno Li-Ion akumulátorem, který nabijete přiloženým nabíječem.

Karoserie a osvětlení

U autíčka se můžete těšit na perfektní zpracování karoserie v červené barvě s přední maskou a funkčními světly, černou kapotou s nápisem Overlander, autentické lemy blatníků, kliky dveří a panty. Vysokou kvalitu dále podtrhuje zpracovaný interiér auta a průhledná okna, která jsou v kategorii hraček výjimkou.

Maketové doplňky

Každá expediční výprava vyžaduje spoustu věcí na cestu, proto má model střešní nosič a korbu, kam kromě maketových kanystrů, trakčních desek, lopaty a heveru, můžou děti připevnit další příslušenství.

Vysílač

Velmi dobře ergonomicky zpracovaný volantový vysílač s dlouhým dosahem. Pracuje na frekvenci 2,4GHz. Díky tomu nedochází k žádnému rušení. Má integrovanou anténu, která se už nikdy neulomí. Černo-červené barevné provedení a velký volant. Vysílač má tyto funkce: dopředu, dozadu a zatáčení doleva, doprava. Neutrální polohu kol lze jemně nastavit trimem ve spodní části auta.

Akumulátor a nabíječ

S obsaženým kvalitním LiIon akumulátorem 7.4 V 500 mAh, je model v provozu až 10 minut a není potřeba dokupovat tužkové baterie. Akumulátor nabijete přiloženým nabíječem.

Pro provoz modelu je nutné pouze doplnit 2x AA baterie do vysílače.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti
  • Expediční auta na dálkové ovládání
  • Detailní karoserie s motivem Teneré
  • Množství maketový prvků
  • Funkční přední světla
  • Měřítko 1:14
  • Pohon zadních kol
  • Ergonomicky zpracovaný volantový vysílač 2,4 GHz
  • Pohonný Li-Ion akumulátor 7.4 V 500mAh a nabíječ
RC modely vs. RC hračky

V našem sortimentu nově nabízíme RC hračky od známého Evropského výrobce NINCO. RC hračky jsou vhodné především pro děti nebo začátečníky na první seznámení s RC technikou. Jejich konstrukce a zpracovaní je proti RC modelům daleko jednodušší. Taktéž výkon a dosahované rychlosti jsou přizpůsobeny dětem a uživatelům začátečníkům. Každopádně RC hračky NINCO patří mezi nejlepší a nejkvalitnější na trhu. RC hračky jsou oproti RC modelům výrazně levnější.

V případě, že Vás či Vaše děti bude RC bavit, nebo si budete chtít pořídit propracovaný výkonný model, jsou jasnou volbou značkové RC modely. Náš sortiment je velmi široký, a to jak v RC letadlech, vrtulnících, dronech, autech či RC lodích. RC modely jsou výrazně pokročilejší, rychlejší, výkonnější, s množstvím funkcí a věrnými vlastnostmi. Na rozdíl od RC hraček se dají udržovat pomocí náhradních dílů, nebo dokonce vylepšovat tuningovými díly.

Více informací o rozdílech mezi RC modely a RC hračkami naleznete zde.

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutno doplnit 2x AA tužkové baterie do vysílače.

Ninco
NH93174

Mohlo by vás také zajímat