NINCORACERS ION+ 1:18 2.4GHz RTR

999,00 Kč
NH93178

Terénní auto na dálkové ovládání Ninco ION+ v měříku 1:18. Auto je dlouhé 26,5 cm a dosáhne rychlosti až 15 km/h. Odolná karoserie s červenobílým závodním zbarvením. Pohon zadních kol. Velké terénní pneumatiky. Volantový vysílač 2,4GHz. Li-Ion akumulátor a nabíječ.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje auto na dálkové ovládání Nincoracers ION+, volantový vysílač 2,4GHz, pohonný Li-Ion akumulátor 7.4 V 500 mAh a nabíječ. Návod CZ a manuál EN, DE, ES, FR, PT, IT, DK, NO, SE, FI, NL.

Charakteristika

Terénní RC model Nincoracers ION+ v měřítku 1:18 s délkou téměř 27 cm, patří do kategorie Short course. Díky větším rozměrů model lepé překonává nerovnosti v terénu. V předu je opatřen ochranným nárazníkem. Velká kola v kombinaci s pružinovými tlumiči skvěle kopírují terén. Karoserie je z odolného plastu. Má atraktivní červenobílé závodní zbarvení. Auto jede rychlostí až 15 km/h a je poháněno Li-Ion akumulátorem, který nabijete přiloženým nabíječem.

Vysílač

Volantový vysílač výborně padne do ruky. Pracuje na frekvenci 2,4GHz. Díky tomu nedochází k žádnému rušení. Má integrovanou anténu, která se už nikdy neulomí. Neutrální polohu kol lze jemně nastavit trimem ve spodní části auta.

Funkce vysílače:

  • Dopředu
  • Dozadu
  • Zatáčení doleva
  • Zatáčení doprava
Akumulátor a nabíječ

S obsaženým kvalitním LiIon akumulátorem 7.4 V 500 mAh, je model v provozu až 10 minut a není potřeba dokupovat tužkové baterie. Akumulátor nabijete přiloženým nabíječem.

Pro provoz modelu je nutné pouze doplnit 3x AA baterie do vysílače.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Vlastnosti
  • Měřítko modelu 1:18 s délkou 26,5 cm
  • Rychlost až 15 km/h
  • Přední odolný nárazník
  • Detailní zpracování karosérie v závodní červené
  • Měkké pneumatiky s terénním vzorkem
  • Pohon zadní nápravy 2WD
  • Volantový ovladač s velkým dosahem
  • Pohonný Li-Ion akumulátor 7.4 V 500mAh a nabíječ
RC modely vs. RC hračky

V našem sortimentu nově nabízíme RC hračky od známého Evropského výrobce NINCO. RC hračky jsou vhodné především pro děti nebo začátečníky na první seznámení s RC technikou. Jejich konstrukce a zpracovaní je proti RC modelům daleko jednodušší. Taktéž výkon a dosahované rychlosti jsou přizpůsobeny dětem a uživatelům začátečníkům. Každopádně RC hračky NINCO patří mezi nejlepší a nejkvalitnější na trhu. RC hračky jsou oproti RC modelům výrazně levnější.

V případě, že Vás či Vaše děti bude RC bavit, nebo si budete chtít pořídit propracovaný výkonný model, jsou jasnou volbou značkové RC modely. Náš sortiment je velmi široký, a to jak v RC letadlech, vrtulnících, dronech, autech či RC lodích. RC modely jsou výrazně pokročilejší, rychlejší, výkonnější, s množstvím funkcí a věrnými vlastnostmi. Na rozdíl od RC hraček se dají udržovat pomocí náhradních dílů, nebo dokonce vylepšovat tuningovými díly.

Více informací o rozdílech mezi RC modely a RC hračkami naleznete zde.

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutno doplnit 3x AA tužkové baterie do vysílače.

Ninco
NH93178

Mohlo by vás také zajímat