Pro-Line karosérie 1:8 Brute Bash Armor bílá (Arrma Kraton 6S)

2 829,00 Kč
PRO352115

Pro-Line karosérie bílá Brute Bash Armor, pro RC modely aut ARRMA Kraton 6S v měřítku 1:8, rozvor 330mm, délka 451mm, šířka 184mm. Nový ultra odolný materiál Bash Armor.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

karosérie bílá Brute Bash Armor, obtisky.

Charakteristika

Pro-Line karosérie bílá Brute Bash Armor, pro RC modely aut ARRMA Kraton 6S v měřítku 1:8, rozvor 330mm, délka 451mm, šířka 184mm. Nový ultra odolný materiál Bash Armor.

Klíčové vlastnosti
  • Zcela nový ultra odolný materiál Bash Armor!
  • Materiál je dvakrát silnější než je běžné
  • Materiál Bash Amor nepraskkne ale ohne se
  • Karosérie je vyřezána
  • Obsahuje obtisky

Firma Pro-Line vyvinula nový material pro karosérie RC modelů aut Ultimate Bash a nyní jej má k dispozici I pro pro váš model ARRMA Kraton 6S. Vyřezaná karosérie Brute se zcela novým materiálem Bash Armor od Pro-Line je spolehlivá a vysoce pevná, na kterou se můžete u svého modelu spolehnout. Brute Bash Armor byla od základu vyvinuta jako nejodolnější karosérie, jakou kdy Pro-Line vyrobila. Zcela nový materiál Bash Armor je dvakrát silnější než běžné karosérie Stampede® 4x4 a je ultraflexibilní, aby se zabránilo prasknutí a rozbití. !

Na rozdíl od čirého polykarbonátu je materiál Bash Armor bílý a nelze jej přelakovat, takže Pro-Line obsahuje detailní obtiskové archy, které obsahují grafiku blatníků a oken, které dotváří vzhled. Brute je pojetím Pro-Line moderní a vyznačuje se výraznými rysy s oku lahodícími liniemi karoserie, které jistě vzbudí pozornost na vašem místním plácku. Pokud jste připraveni bojovat se svými kamarády, pořiďte si pro svůj ARRMA Kraton 6S nejsilnější možnou karosérii Pre-Cut Brute s technologií materiálu Bash Armor!

Pro-Line
PRO352115

Mohlo by vás také zajímat