Bburago Audi SQ8 1:32 modrá metalíza

279,00 Kč
BB18-43054

Kovový model auta Bburago 18-43054 Audi SQ8 v měřítku 1:32 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva modrá metalíza, délka přibližně 13 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-43054 Audi SQ8 v měřítku 1:32 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je modrá metalíza.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si jedinečným detailním provedením.

Informace o předloze:

Verze zaměřená na výkon nazvaná Audi SQ8 byla uvedena na trh v červnu 2019 s revizemi podvozku, stylovými a technologickými vylepšeními. Je vybaven novým 4,0litrovým mild-hybridním dieselovým motorem Biturbo V8 s výkonem 429 koní s elektronicky omezenou maximální rychlostí 249 km/h. Výkon je přenášen přes 8 stupňovou automatickou převodovku Tiptronic do systému pohonu všech kol quattro.

SQ8 je standardně dodáván s adaptivním vzduchovým odpružením a systémem dynamického řízení Drive Select. Jako volitelný doplněk je k dispozici balíček pokročilého odpružení, který přidává řízení všech čtyř kol, sportovní diferenciál a elektromechanické aktivní stabilizátory. Mezi stylové rozdíly patří 21 palcová litá kola, přepracovaný agresivnější bodykit, nový zadní difuzor s oválnými koncovkami výfuku jako standard. Jako příplatková výbava jsou k dispozici větší 22 palcové slitiny, Matrix LED světlomety, červené brzdové třmeny a karbon-keramické brzdy.

Interiér obsahuje sportovní sedadla čalouněná kůží a Alcantarou, pedály z nerezové oceli, digitální přístrojový štít a uprostřed umístěné obrazovky, které ovládají systémy infotainmentu, topení a klimatizace. Hlasové ovládání, Wi-Fi hotspot a podpora Amazon Alexa, Android Auto a Apple CarPlay jsou standardem. Mezi bezpečnostní technologie patří adaptivní tempomat, asistent pro jízdu v dopravní zácpě, aktivní asistent jízdního pruhu a 360stupňová kamera. Zahrnuje asistenční systém při manévrování, o kterém Audi tvrdí, že pomáhá zmírnit kolize při parkování při nízké rychlosti pomocí malých korekcí řízení a brzdění spolu s varovným systémem, který pomáhá předcházet poškození slitin.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Autíčko má otevíratelné přední dveře.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Bburago
BB18-43054