Maisto Nissan 370Z 1:37 perleťová metalíza

189,00 Kč
MA-09116

Kovový model Maisto 09116 Nissan 370Z v měřítku 1:37 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva perleťová metalíza, délka přibližně 11 cm. Model má otvíratelné dveře.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:37 Maisto 09116 Nissan 370Z nejen pro sběratele. Model má otevíratelné dveře, je v detailním provedení za příznivou cenu. Barva modelu je perleťová metalíza.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Nissan 370Z je 2-sedadlový, 3-dveřový sportovní automobil, který vyrábí japonská automobilka Nissan. Maximální rychlosti modelu je 250 km/h. Nissan 370Z má 6-stupňovou převodovku nebo 7-stupňovou automatickou převodovku s možností manuálního řazení. Motor je V6 a jeho objem činí 3,696 cm³. Tento model má své kořeny v modelu 240Z. Poprvé bylo představeno na akci v Los Angeles před autosalonem Greater LA Auto Show v roce 2008, než bylo oficiálně odhaleno na samotné přehlídce. 370Z je šestá generace řady Nissan Z-car. 370Z je posledním sériovým vozem s atmosférickým sáním a vysokootáčkovým motorem V6 spojený s manuální převodovkou. Modelový rok 2020 byl posledním modelovým rokem pro 370Z.

370Z se vyznačuje předním hliníkovým pomocným rámem, kolébkou motoru z hliníkové slitiny, hliníkovými dveřními panely, celohliníkovou kapotou a hliníkovým poklopem. Mezi další vylepšení patří použití krytu chladiče z kompozitního uhlíkového vlákna a zesílení zadního blatníku a oblasti poklopů. 370Z používá přední dvojité lichoběžníkové zavěšení s kovanými hliníkovými rameny a čepem řízení. Zadní víceprvkové zavěšení využívá kované hliníkové horní rameno nápravy, spodní rameno a rádiusovou tyč, sbíhavá ovládací tyč je ocelová a sestava nosiče kola je hliníková. Aktualizovaný model 2013 používá nové tlumiče s modely s paketem Sport. Brzdy byly změněny z dražších závodních brzd Brembo na brzdy značky Nissan, které vyrábí Akebono.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-09116
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat