Maisto BMW 3.0 CSL Hommage 1:44 žlutá metalíza

189,00 Kč
MA-16907

Kovový model Maisto 16907 BMW 3.0 CSL Hommage v měřítku 1:44 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva žlutá metalíza, délka přibližně 11 cm. Model má otvíratelné dveře.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:44 Maisto 16907 BMW 3.0 CSL Hommage nejen pro sběratele. Model má otevíratelné dveře, je v detailním provedení za příznivou cenu. Barva modelu je žlutá metalíza.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

3.0 CSL, představený v květnu 1972, [8] byl homologační speciál postavený tak, aby byl vůz způsobilý pro závody v evropském šampionátu cestovních vozů . Bylo jich postaveno 1265.

V roce 2015 představilo BMW na Concorso d'Eleganza Villa d'Este koncepční vůz 3.0 CSL Hommage . Auto je poctou 3.0 CSL. Má řadový šestiválec s hybridním systémem eBoost v zadní části vozu. Jako pocta originálu má 3.0 CSL Hommage minimální interiér, aby byla hmotnost co nejnižší; ze stejného důvodu jsou v kokpitu použity uhlíková vlákna a hliník. Hommage má laserová LED světla podobná těm v i8.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-16907
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat