Maisto Lamborghini Centenario 1:43 červená

189,00 Kč
MA-17099

Kovový model Maisto 17099 Lamborghini Centenario v měřítku 1:43 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, barva červená, délka přibližně 11 cm.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:43 Maisto 17099 Lamborghini Centenario nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení za příznivou cenu. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

V roce 2016 byl v ženevském autosalonu představen nový skvost od automobilky Lamborghini – Centenario. Jak již samotný název napovídá, model je věnován 100. výročí narození zakladatele značky Ferruccia Lamborghiniho. Vyráběl se v limitované edici 40 kusech, které byly okamžitě vyprodány.

Automobil má motor o výkonu 770 koní a samozřejmě agresivní vzhled, jak je u vozů Lamborghini zvykem. Maximální rychlost je přes 350 km/h. Zajímavostí jsou natáčecí zadní kola.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-17099
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat