Maisto Corvette Grand Sport 2017 1:24 modrá metalíza

529,00 Kč
MA-31516BU

Kovový model auta 1:24 Maisto 31516 Corvette Grand Sport 2017 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení a má otevíratelné dveře. Barva modelu je modrá metalíza a je přibližně 19 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Maisto 31516 Corvette Grand Sport 2017 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení. Barva modelu je modrá metalíza.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Model 2017 Corvette Grand Sport je více než jen balíček možností. Jedná se o jedinečný model v řadě Corvette - ne tak hrozný jako jeho velký bratr, oheň dýchání, přeplňovaný Z06, ale účelnější než model Stingray. Základem Grand Sport je standardní Corvette Stingray, což znamená, že v její přídi je uložen atmosférický vidlicový osmiválec LT1 o objemu 6,2 litru, který produkuje výkon 343 kW (466 k). Standardem pro Grand Sport je sedmistupňová automatická převodovka, ale na přání bude k dispozici i s osmistupňovou automatickou převodovkou s možností řazení pádly pod volantem a specifickým nastavením.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-31516BU

Mohlo by vás také zajímat