Maisto Lamborghini Centenario 1:18 světle zelená

1 299,00 Kč
MA-31386GN

Kovový model auta 1:18 Maisto 31386 Lamborghini Centenario nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je světle zelená a je přibližně 27 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Maisto 31386 Lamborghini Centenario nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je světle zelená.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

V roce 2016 byl v ženevském autosalonu představen nový skvost od automobilky Lamborghini – Centenario. Jak již samotný název napovídá, model je věnován 100. výročí narození zakladatele značky Ferruccia Lamborghiniho. Vyráběl se v limitované edici 40 kusech, které byly okamžitě vyprodány.

Automobil má motor o výkonu 770 koní a samozřejmě agresivní vzhled, jak je u vozů Lamborghini zvykem. Maximální rychlost je přes 350 km/h. Zajímavostí jsou natáčecí zadní kola.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-31386GN

Mohlo by vás také zajímat