Maisto Ford Bronco Badlands 2021 1:18 kaktusově šedá

1 299,00 Kč
MA-31457G

Kovový model auta 1:18 Maisto 31457 Ford Bronco Badlands 2021 nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je kaktusově šedá a je přibližně 27 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Maisto 31457 Ford Bronco Badlands 2021nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení na plastovém podstavci. Barva modelu je kaktusově šedá.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Ford Bronco je modelová řada sportovních užitkových vozidel vyráběných a uváděných na trh společností Ford. Ford vydal svou šestou generaci Bronco pro modelový rok 2021, po 25 leté přestávce na štítku Bronco. Styl připomíná mnoho prvků ze série 1966–1977.

Úroveň výbavy Badlands je model řady Bronco Sport zaměřený na terén. Je poháněn 2,0 litrovým čtyřválcovým benzínovým motorem Ecoboost s výkonem 245 k. Motor je spojený s rotačně řízenou osmistupňovou automatickou převodovkou (Badlands je jediným stupněm výbavy v řadě Bronco Sport, který dostává motor s vyšším výkonem). Přidává funkce jako jsou dva další „režimy GOAT“ pro systém pohonu všech čtyř kol a terénní pneumatiky a jedinečná kola z hliníkové slitiny na střední úrovni výbavy Big Bend.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-31457G

Mohlo by vás také zajímat