Maisto Toyota FJ Cruiser 1:49 bílo-modrá

189,00 Kč
MA-06161

Kovový model auta 1:49 Maisto 06161 Toyota FJ Cruise nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení, barva modelu je modrá a je přibližně 95mm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:49 Maisto 06161 Toyota FJ Cruise nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení, barva modelu je modrá a je přibližně 95mm velký.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Toyota FJ Cruiser je dvoudveřové SUV, které od roku 2007 vyrábí japonská automobilka Toyota. Vyrábí se s pohonem zadních nebo všech kol. Pro Toyotu ho vyrábí automobilka Hino. Vyrábí se v továrnách Hamura a Tokio. Poprvé se představila jako studie na autosalonu v Chicagu v roce 2003. Design je odkazem na vůz Toyota Land Cruiser FJ40 z roku 1960.

Pohání jej čtyř-litrový šestiválec V6. Má rozvod DOHC a techniku VVT-i. Dosahuje výkonu 239 koní (178 kW). Za příplatek lze vůz dovybavit například koly z lehkých slitin nebo autorádiem s osmi reproduktory a ovládáním na volantu. Toyota Racing developements vyrobila sportovní verzi FJ TRD Special edition.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-06161

Mohlo by vás také zajímat