Maisto MINI Copper S 1:39 zelená metalíza

189,00 Kč
MA-16908

Kovový model auta 1:39 Maisto 16908 MINI Copper S nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení, barva modelu je zelená metalíza.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:39 Maisto 16908 MINI Copper S nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení, barva modelu je zelená metalíza.

Sběratelské modely aut Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

Mini (stylizováno jako MINI) je britská automobilová značka založená v roce 1969 v Oxfordu, od roku 2000 vlastněná německou nadnárodní automobilovou společností BMW, která ji používá pro řadu malých vozů montovaných ve Spojeném království, Rakousku, Nizozemsku (do 16. února 2024) a Německu. Slovo Mini se v názvech modelů automobilů používá od roku 1959 a v roce 1969 se stalo samostatnou značkou, když název "Mini" nahradil samostatné názvy modelů automobilů "Austin Mini" a "Morris Mini". BMW získalo značku v roce 1994, když koupilo společnost Rover Group (dříve British Leyland), která vlastnila mimo jiné i značku Mini.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Maisto
MA-16908

Mohlo by vás také zajímat