• Sleva!

Bburago Plus Lamborghini Reventón 1:32 černá

419,00 Kč
BB18-42013B

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42013 Lamborghini Reventón nejen pro sběratele.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:32 Bburago 18-42013 Lamborghini Reventón nejen pro sběratele.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze

Lamborghini Reventón je super-sportovní auto od slavné automobilky Lamborghini. Jedná se o limitovanou řadu vozů, založenou na úspěšném modelu Lamborghini Murciélago LP640. Unikátnost vozu dokazuje především jeho futuristický design, ke kterému jeho tvůrce inspirovala vojenská letecká technika, konkrétně letouny využívající technologii stealth.

Lamborghini Reventón má dvanáctiválcový motor, který byl však upraven, objem se zvedl na celých 6,5 litru a jeho výkon vzrostl na celých 640 koní s maximální rychlostí ( 340 km/h ).

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.
Bburago
BB18-42013B
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat