Bburago Plus Lamborghini Terzo Millennio 1:24 zelená

499,00 Kč
BB18-21094GR

Kovový model auta 1:24 Bburago 21094 Plus Lamborghini Terzo Millennio nejen pro sběratele. Má otevírací dveře, barva modelu je zelená a je přibližně 19 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-21094 Plus Lamborghini Terzo Millennio nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Barva modelu je zelená.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o originálu

Lamborghini se v roce 2017 rozhodlo ukázat, jak si představuje budoucnost supersportů, a ve spolupráci se svým partnerem, americkou univerzitou MIT představila koncept Terzo Millennio. Ten ukázal budoucnost superaut jak z hlediska designu, tak z hlediska techniky. Právě ta je velice zajímavá, prototyp byl poháněn čtveřicí elektromotorů, jedním elektromotorem v každém z kol. Hlavně ale využíval inovativní karoserii. Ta je karbonová a zároveň slouží k uchování elektrické energie pro elektromotory, jsou v ní totiž zabudovány superkapacitory. Navíc se karoserie díky speciálním kanálům měla zvládnout sama opravit.

Řada modelů Bburago Plus

Řada Bburago Plus nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou rovněž baleny v unikátním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.
Bburago
BB18-21094GR

Mohlo by vás také zajímat