Bburago Volvo FH16 Globetrotter 750 XXL zelené

359,00 Kč
BB18-32204

Kovový model Bburago 18-32203 - Volvo FH16 Globetrotter 750 XXL v měřítku 1:43. Je vyroben z kovových a plastových dílů v detailním zpracování. Volvo je přibližně 14,5 cm velký a můžete k němu připojit návěs. Barva modelu je červená.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel modelů dopravní techniky? Nebo chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Bburago Vám přináší modely techniky, které jsou pro tyto účely přímo dělané.

Kovový model Bburago 18-32203 - Volvo FH16 Globetrotter 750 XXL v měřítku 1:43. Je vyroben z kovových a plastových dílů v detailním zpracování. Volvo je přibližně 14,5 cm velký a můžete k němu připojit návěs. Barva modelu je červená.

Sběratelské modely Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny, která je kombinovaná s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů interiéru, exteriéru a získá si Vás jedinečným provedením, který je inspirován skutečnou předlohou.

Informace o Volvo FH16 Globetrotter 750 XXL

Řadu FH lze považovat za skutečný milník ve výrobě užitkových vozů značky Volvo. Na trh byla uvedena v roce 2001 v mnoha verzích a variantách. Konkrétně FH16 představovala nejvyšší model celé nabídky kamionů Volvo. Díky 16litrovému motoru s 610 koňskými silami se mohla pochlubit solidním výkonem a nízkými provozními náklady. Na svou dobu také přišla s velmi pokročilými elektronickými řešeními, která přispěla k většímu bezpečí i pohodlí, a to i na dlouhých trasách. Není divu, že zaznamenala výrazný komerční úspěch a proslavila se po celém světě. Také se stala oblíbeným objektem pro fanoušky "Show Trucků", kteří ji vylepšovali pomocí osobitých barevných kombinací a působivých námětů. Tento "Viking" je toho dobrým příkladem. Nový bourací rám s mřížkami chránícími přední světla, přídavné světlomety na střeše a výběr barev a skandinávských motivů daly vzniknout jedinečnému tahači se silnou osobností.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti:
  • Model má natáčecí pryžové kolečka, funkční zadní závěs a odjímatelnou kabinu.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Bburago
BB18-32204

Mohlo by vás také zajímat