FALK - Dětské odrážedlo Baby Moto červené s gumovými koly

1 179,00 Kč
FA-440S

Dětské odrážedlo Baby Moto - ve tvaru sportovní motorky s detailním zpracováním, tichými gumový koly, od francouzského výrobce FALK. Vyrobeno z kvalitního odolného plastu s ohledem na bezpečnost dětí. Široká kola pro stabilitu a postupné rozvíjení rovnováhy. Funkční řídítka. Pro děti od 1 do 3 let.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Dětské odrážedlo Baby Moto - ve tvaru sportovní motorky s detailním zpracováním, tichými gumový koly, od francouzského výrobce FALK. Vyrobeno z vysoce kvalitního odolného plastu s ohledem na bezpečnost dětí. Široká kola pro stabilitu a postupné rozvíjení rovnováhy. Funkční řídítka. Pro děti od 1 do 3 let.

Detailní zpracování

Odrážedlo ve tvaru skutečného motocyklu obsahuje řadu detailů, které si děti zamilují. Těšit se můžou na kola s prolisy a paprsky, kvalitní nálepky a imitaci motoru.

Široká kola

Široká gumová kola jsou při jízdě tichá a poskytují potřebnou stabilitu pro rozvíjení rovnováhy.

Vhodné pro děti od 1-3 let

Francouzská společnost FALK se důrazně zaměřuje na kvalitu a bezpečnost svých výrobků, proto jsou všechny její produkty důkladně testovány, aby byly vhodné i pro malé děti.

Společnost FALK

Společnost Falk (FALQUET) se specializuje na výrobu outdoorový hraček. Portfolio značky zahrnuje imitace traktorů, čtyřkolek, motorek, tříkolek a dalších vozítek. Naleznete zde hračky pro děti od 1 do 7 let. Společnost se vyznačuje velmi kvalitním a detailním zpracováním výrobků.

Francouzská společnost FALK vznikla v roce 1947. Sídlo společnosti je v Oyonnaxu (Francie). Od počátku 70. let je sortiment zaměřen na výrobu plastových hraček. V současné době je společnost předním evropským výrobcem outdoorových hraček.

Vyrobeno ve Francii

Všechny produkty značky jsou vyrobeny ve Francii a májí veškeré bezpečností certifikáty. K výrobě je použit zejména polyethylen a polypropylen s vysokou pevností a stálostí.

Vlastnosti
  • Množství detailů
  • Vyroben v odolného plastu
  • Široká gumová kola pro maximální stabilitu a tichou jízdu
  • Vhodné pro děti od 1 do 3 let
Falk
FA-440S

Mohlo by vás také zajímat