FALK - Šlapací traktor Claas Axos s nakladačem, rypadlem a vlečkou

7 659,00 Kč
FA-1010W

Šlapací traktor Falk Claas Axos s nakladačem, rypadlem a vlečkou pro děti. Realistická kopie známé značky traktoru z kvalitního odolného plastu, s čelním nakladačem, vlečkou, rypadlem a klaksonem na volantu. Pro děti od 3 do 7 let.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Všechny malé milovníky stavebních strojů jistě potěší šlapací traktůrek s odpojitelnou vlečkou, čelním nakladačem a rypadlem. Vyniká snadnou ovladatelností a mimořádnou stabilitou, což zaručuje bezproblémové a pohodové užívání. Je vyroben z kvalitního plastu. Každého nezbedu jistě potěší klakson umístěný na volantu pomáhající s oznámením příjezdu. Určeno pro děti od 3 do 7 let.

Přední nakladač

Mechanický přední nakladač s funkcemi jako skutečný bagr. Snadné ovládání a pevnost nakladače zajistí zvednutí plné radlice bez větší námahy.

Mechanické rypadlo

Díky mechanickému rypadlu naberete vše co potřebujete a vyhloubíte jakoukoliv díru. Rypadlo má důmyslný ovládací systém, kterým ho můžete ovládat z jednoho místa. Promyšlená konstrukce zajišťuje snadné ovládaní a i těžšího nákladu.

Odpojitelná vlečka

Vlečku lze snadno odpojit a připojit, kdykoliv budete chtít. Oje vlečky je k traktoru připojeno pomocí aretačního kolík, který se jednoduše vysune.

Funkční klakson

Volant je osazen funkčním klaksonem, který dá vždy vědět, že se malý traktorista blíží.

Výklopná vlečka

Vlečka má výklopnou korbu pro snadné vyložení nákladu. K bezproblémovému vyklopení je korba osazena ručkou.

Nosnost

Všechny traktory Falk jsou testovány na 50kg – dle požadavků EU norem.

Vhodné pro děti od 3-7 let

Francouzská společnost FALK se především zaměřuje na kvalitu a bezpečnost svých výrobků, proto jsou všechny její produkty důkladně testovány, aby byli vhodné i pro malé děti.

Vlastnosti
  • Vyrobeno z kvalitního plastu
  • Snadno ovladatelný a stabilní
  • Pohon zadního kola
  • Klakson na volantu
  • Odpojitelná vlečka
  • Nakladač a rypadlo
  • Pro děti od 3 do 7 let.
Falk
FA-1010W

Mohlo by vás také zajímat