FALK - Šlapací traktor FALK 2070 Claas Arion 430 s nakladačem, rypadlem a vlečkou

6 129,00 Kč
FA-2070Y

Šlapací traktor CLAAS ARION s odpojitelnou vlečkou, funkčním klaksonem na volantu, hráběmi a lopatkou na písek od firmy Falk, určený pro děti od 3 let.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Nevíte si rady s výběrem vhodného šlapadla pro vaše dítě? Tak my máme pro vás řešení. Jednoduchá konstrukce, skvělá barva, klakson na volantu, a taky rypadlo a nakladač. To vše vyrábí firma Falk. Vhodné pro děti od 3 do 7 let.

Přední nakladač

Mechanický přední nakladač s funkcemi jako skutečný bagr. Snadné ovládání a pevnost nakladače zajistí zvednutí plné radlice bez větší námahy.

Otočná sedačka

V traktoru je použit systém otočné sedačky, jako u skutečných traktorů. Pokud například chcete odpojit vlečku nebo obsluhovat rypadlo, není nic jednoduššího než otočit sedačku.

Mechanické rypadlo

Díky mechanickému rypadlu naberete vše co potřebujete a vyhloubíte jakoukoliv díru. Rypadlo má důmyslný ovládací systém, kterým ho můžete ovládat z jednoho místa. Promyšlená konstrukce zajišťuje snadné ovládaní a i těžšího nákladu.

Odpojitelná vlečka

Vlečku lze snadno odpojit a připojit, kdykoliv budete chtít. Oje vlečky je k traktoru připojeno pomocí aretačního kolík, který se jednoduše vysune.

Funkční klakson

Volant je osazen funkčním klaksonem, který dá vždy vědět, že se malý traktorista blíží.

Nosnost

Všechny traktory Falk jsou testovány na 50kg – dle požadavků EU norem.

Vhodné pro děti od 3-7 let

Francouzská společnost FALK se především zaměřuje na kvalitu a bezpečnost svých výrobků, proto jsou všechny její produkty důkladně testovány, aby byli vhodné i pro malé děti.

Falk
FA-2070Y

Mohlo by vás také zajímat