LEGO Rakeťák od Disneyho a Pixaru - Honička se Zyclosem

469,00 Kč
LEGO76830

Udělejte radost stavebnicí Honička se Zyclopsem. Fanoušci si mohou s pomocí kostek LEGO® připomenout scény z filmu Rakeťák studií Disney a Pixar, který je zavede na počátek příběhu.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Víte o začínajícím vesmírném rangerovi, který zbožňuje Buzze Rakeťáka? Udělejte mu radost stavebnicí Honička se Zyclopsem (76830). Fanoušci si mohou s pomocí kostek LEGO® připomenout scény z filmu Rakeťák studií Disney a Pixar, který je zavede na počátek příběhu o oblíbeném hrdinovi. Minifigurka Buzze Rakeťáka má na sobě skafandr a helmu. Mezi cool funkce robota patří pohyblivé paže a nohy a také vystřelovač disků pro zábavné a dynamické bitvy.

Jednoduché modely pro začínající vesmírné rangery

Stavebnice LEGO pro děti od 4 let nabízejí chytré funkce a zábavný herní zážitek. Začátečnická kostka poslouží jako stabilní základ pro stavění. V každém sáčku s kostkami najdete jednu figurku, takže se můžete do hraní pustit ještě předtím, než budete mít model vůbec sestavený.

Skvělá zábava pro celou rodinu

Dárky pro děti od 4 let poskytují rodičům příležitost užít si stavitelskou zábavu spolu s jejich ratolestmi. A dospěláci, kteří jsou ve stavění s kostkami LEGO nováčky, se nemusí ničeho bát – tato sada s Buzzem Rakeťákem obsahuje i obrázkový návod pro děti, které se zatím učí číst.

Vlastnosti
  • Připomeňte si scény z filmu, který vás zavede na počátek příběhu o Buzzovi Rakeťákovi – Udělejte klukům i holkám od 4 let radost stavebnicí Honička se Zyclopsem (76830), která je inspirovaná filmem Rakeťák studií Disney a Pixar.
  • Akční stavebnice pro fanoušky Buzze Rakeťáka – Součástí kreativní sady jsou minifigurky LEGO® Buzze Rakeťáka a Izzy oblečené do skafandrů s helmami a brněním, pohyblivý robot a 3 zbraně.
  • Záchranné mise – Fanoušci Buzze Rakeťáka vstoupí do světa plného kreativní akce a dobrodružství, kde se mohou těšit na pohyblivého robota, vystřelovače disků a hrdiny odhodlané zvítězit v této bitvě.
  • Dárek pro fanoušky Buzze Rakeťáka od 4 let – Stavebnice LEGO® od 4 let jsou poskládané raz dva a naučí malé děti stavět díky začátečnické kostce a srozumitelným obrázkovým pokynům.
  • Dárek k narozeninám vhodný na hraní i na výstavku – Sestavitelný robot měří přes 12 cm na výšku, takže ho lze mít na výstavce v pokojíčku neustále připraveného na akční a zábavné hraní.
  • Rychlá zábava – Díky začátečnické kostce, ke které se připevňují další dílky, lze model sestavit opravdu rychle. Dále nechybí ani obrázkové pokyny srozumitelné i dětem, které ještě neumí číst.
  • Strhující filmová akce v pokojíčku – Fanoušci si zamilují přehrávání scén z filmu Rakeťák studií Disney a Pixar, což jim pomůže s rozvojem kreativních dovedností při vymýšlení vlastních akčních bitev.
  • Užijte si ještě více intergalaktické zábavy – Stavebnici lze kombinovat s modely Bitva se Zurgem (76831) a Raketa XL-15 (76832), které přenesou do pokojíčků fandů filmu Rakeťák studií Disney a Pixar další akční scény.
  • Konzistentní kvalita – Dílky LEGO® splňují již od roku 1958 přísné oborové standardy, aby byly konzistentní, kompatibilní a vždy umožňovaly snadné skládání a rozebírání.
  • Buďte v klidu, zatímco si děti hrají – Stavebnice LEGO® procházejí náročnými testy, aby splňovaly neúprosné bezpečnostní normy.
LEGO
LEGO76830

Mohlo by vás také zajímat