Blade Eclipse 360 AS3S SAFE BNF Basic

13 599,00 Kč
BLH01250

Inovativní futuristický RC model vrtulníku Blade Eclipse 360 pro maketové a sportovní létání. Elegantní kapotáž je z lakovaného Elaporu, výkonná mechanika s pohonem a elektronikou s řídící jednotkou FC6250HX a přijímačem SRXL2 DSMX s telemetrií. Verze BNF pro spárování s vysílači Spektrum.

Počet
Není skladem

Obsah balení

V baleni je hotový sestavený model vrtulníku Blade Eclipse 360 BNF Basic s nainstalovanými komponenty: Spektrum řídící jednotka FC6250HX Heli Flybarless, Blade motor hlavního rotoru: Eclipse 360, Blade motor ocasního rotoru: Eclipse 360, Spektrum Smart regulátor střídavý Avian Dual 30A/15A 3S-4S: Eclipse 360, Spektrum servo H3050 Heli Cyclic MG. Návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

Verze BNF vyžaduje doplnění nebo dokoupení vysílače 6+ kan. Spektrum DSMX®/DSM2® verze DX G2, NX, iX a LiPol baterie s nabíječem. Potřebné komponenty naleznete v Doporučeném příslušenství.

Charakteristika

Inovativní a futuristický RC model vrtulníku Blade Eclipse 360 BNF Basic nabízí maketové a sportovní létání pro středně pokročilé piloty. Elegantně tvarovaná kapotáž modelu je z lakovaného Elaporu ve kterém je vestavěna vysoce výkonná mechanika s pohonem a elektronikou s řídící jednotkou FC6250HX. Verze BNF pro spárování s vysílači Spektrum.Pohonná baterie je doporučena LiPol 3S 2200mAh-3200mAh.

Blade Eclipse 360 Basic je navržen tak, aby byl schopen plynulého visení ale i akrobacie v rukou zkušených pilotů. Odborně vyladěná bezpádlová řídící jednotka FC6250HX obsahuje volitelnou technologii SAFE pro omezení náklonu a automatickou samonivelaci, která pomáhá předcházet haváriím v normálním režimu a bez omezení ve všech ostatních režimech letu. Dále funkci Panic Recovery, která se aktivuje tlačítkem záchrany! Výkonné střídavé hlavní a ocasní motory jsou připojeny k duálnímu regulátoru Spektrum Dual Smart, který dodává telemetrická data v reálném čase do vysílačů Spektrum, obsahující menu AirWare™, a jsou kompatibilní s běžnými LiPol bateriemi 3S 2200–3200mAh. Digitální serva s kovovým převodem, hliníkový blok rotorové hlavy a listy hlavního rotoru z uhlíkových vláken, poskytují spolehlivé a přesné ovládání.

Lehká, ale odolná karoserie je vybavena LED navigačními a přistávacími světly spolu s pevným 3-bodovým podvozkem, který poskytuje aerodynamický vzhled nebo můžete nainstalovat přiloženou sadu podvozkových kol pro možnost pojíždění na zemi. A to vše je dodáváno v modelu, který je připraven k připojení k vašemu oblíbenému vysílači Spektrum a nabízí jedinečný zážitek z létání s vrtulníkem, který nikde jinde nezažijete! Blade Eclipse 360 je poutavý doplněk do sbírky každého RC pilota.

Vlastnosti Blade Eclipse 360
  • Futuristický vzhled a vysoké výkony pro jedinečný zážitek z létání
  • Lehká a odolná karoserie s LED navigačními a přistávacími světly
  • Použijte 3-bodový podvozek nebo sadu podvozkových koleček
  • Regulátor Spektrum Dual Smart s telemetrií kompatibilním vysílačům
  • Řídící jednotka Spektrum FC6250HX s exkluzivními technologiemi AS3X a SAFE
  • Létání je snazší s volitelně použitelnou ochranou letové obálky SAFE
  • Bezkonkurenční stabilita a pocit uzamčení s exkluzivní technologií AS3X
  • Nainstalovaná přesná digitální serva cykliky s kovovými převody
  • Střídavé motory Spektrum poskytují vynikající výkony a dobu letu
  • Pohodlný, magneticky zajištěný kryt s velkým prostorem pro baterie
  • Kompatibilní s oblíbenými LiPol bateriemi 3S 2200–3200mAh
  • Hliníkový blok rotorové hlavy a listy hlavního rotoru z uhlíku
Dovednost 2 – Vyžaduje určité zkušenosti

Přestože je vrtulník Blade Eclipse 360 vybaven volitelnou technologií SAFE, není vhodný jako první RC vrtulník pro nové piloty nebo model „dalšího kroku po simulátoru“. Než se pokusíte létat s Eclipse 360, měli byste mít zkušenosti a dovednosti, potřebné k úspěšnému létání s vrtulníky s řízenou cyklikou, jako jsou Blade 230, 330, Fusion 360 nebo jiné modely podobné třídy.

Výhoda setu verze Bind-N-Fly

Vlastníte již vysílač Spektrum Modely verze Bind-N-Fly (BNF) usnadňují přípravu k letu a to rychle a s co nejlepším možným zážitkem z ovládání, než kdy dříve. Model je kompletně sestaven má nainstalovaný napájecí systém, serva a přijímač Spektrum 2,4 GHz, takže vše co je potřeba provést, je spárovat přijímač s kompatibilní vysílačem Spektrum.

Exkluzivní technologie SAFE, AS3X

Řídící jednotka FC6250HX obsahuje exkluzivní technologie Spektrum™ AS3X® a SAFE®. Volitelná technologie SAFE nabízí omezení úhlu náklonu a automatickou stabilizaci, která pomáhá předcházet nehodám v režimu Normal. Funkce AS3X je 3-osý gyroskop, který ruší účinky větru a turbulence a pomáhá v ostatních režimech letu, takže můžete létat na zádech a také provádět akrobacii. Navíc můžete použít Panic Recovery pouhým stisknutím tlačítka záchrany.

Možnost telemetrie

Eclipse 360 je vybaven regulátorem Spektrum Smart, řídící jednotkou a přijímačem, který poskytuje – s bateriemi SMART i běžnými – v reálném čase celkové napětí letové baterie, otáčky motoru a další telemetrické informace do kompatibilních vysílačů vybavených Spektrum AirWare ( včetně DX6e a 8e, DX6 G2/G3 a 8 G2, DX9, NX6 až 20, iX12 až 20 a dalších), během letu.

Přesné řízení

Digitální serva cykliky s kovovými převody, hliníkový blok rotorové hlavy a listy hlavního rotoru z uhlíkových vláken, poskytují vynikající odolnost a přesné ovládání.

Deska cykliky

Mechanika kolektivního řízení hlavního rotoru nabízí plynulé a přesné ovládání a poskytuje jedinečnou kombinaci schopností létání ve visení, maketovému létání i sportovnímu a akrobatickému létání.

Vysoký výkon

Výkonné střídavé motory hlavního rotoru a ocasního rotoru jsou řízeny k nainstalovaným střídavým regulátorem Spektrum Dual Smart, který je kompatibilní s běžnými a oblíbenými LiPol bateriemi 3S 2200–3200mAh.

Unikátní kapotáž modelu

Lehká, ale odolná karosérie modelu vrtulníku je vyrobena z Elaporu a je nalakována, aby ohromila jedinečným futuristickým vzhledem. Navíc je vybavena LED navigačními a přistávacími světly pro lepší viditelnost.

Možnosti volby podvozku

Nízkoprofilové nainstalované ližiny nabízejí aerodynamický vzhled „zataženého podvozku“ a fungují skvěle pro starty a přistání na hladkém povrchu. Nebo můžete nainstalovat přiloženou sadu koleček pro volbu jiného vzhledu a zážitky z ovládání na hladkém, betonovém, asfaltovém a jiném povrchu.

Kompletně sestaven

RC model vrtulníku Blade Eclipse 360 je kompletně sestaven a téměř připraven k letu, ihned po vybalení z krabice! Je vybaven špičkovou technologií Spektrum™ 2,4GHz, která se spáruje s vašim 6+ kanálovým vysílačem vybaveným modulací DSMX®/DSM2®, takže po vybalení modelu můžete jít létat velmi brzy.

LED osvětlení

Lehká, ale odolná karoserie je vybavena LED barevnými navigačními a přistávacími světly jak na pravé a levé podvozkové noze, tak na směrovce.

Ocasní rotor

Novinkou je uspořádání ocasního rotoru v ose trupu, který je ukryt uvnitř prstence. Ten zvyšuje účinnost rotoru a navíc, listy rotoru nejsou vystaveny riziku poškození.

Doporučujeme koupit

K uvedení do provozu potřebujete 6+kanálový vysílač Spektrum™ 2.4GHz DSM2®/DSMX®. Lze doporučit koupit náhradní LiPol baterii Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 50C IC3 nebo Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 100C IC3 a výkonnější nabíječ Spektrum Smart nabíječ S2100 2x100W AC nebo Spektrum Smart nabíječ S1200 1x200W DC.

Doporučené RC soupravy Spektrum

Pro spárování modelů ve verzích BNF, doporučujeme moderní programovatelné RC soupravy SPEKTRUM:

  • 6-kanálová ekonomická RC souprava řady DX Spektrum DX6e DSMX, přijímač AR620 vysílač s telemetrií, 250 modelů v paměti.
  • 6-kanálová RC souprava řady NX Spektrum NX6 DSMX, přijímač AR6610T s nejnovějšími trendy, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi.
  • 8-kanálová RC souprava řady NX Spektrum NX8 DSMX, přijímač AR8020T s kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi.
Doporučené akumulátory

Pro napájení modelu doporučujeme pohonný LiPol akumulátor se 3 články (11.1 V).

  • Proběžné létání LiPo akumulátor Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3 s technologií Smart
  • Vyšší kvalita 100C Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 100C IC3 s technologií Smart
  • Akumulátor nové generace G2 Spektrum Smart G2 LiPo 11.1V 2200mAh 50C IC3 s technologií Smart G2

Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

Doporučené nabíječe pro konvenční LiPol i Smart akumulátory

Pokud se rozhodnete v RC modelech letadel, či vrtulníků používat moderní Smart LiPo akumulátory, nebo nabíjet vaše akumulátory od jiných výrobců, pak doporučujeme tyto nabíječe:

  • Síťový nabíječ Spektrum S155 s jedním výstupem 1x 55W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S1100 s jedním výstupem 1x 100W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S2100 s jedním výstupem 2x 100W.
  • Síťový nabíječ Spektrum S2200 se dvěma výstupy 2x 200W.
Příslušenství pro údržbu vrtulníků Blade

Pro běžný provoz létajících RC modelů vrtulníků potřebujete vhodnou sadu nářadí a obal na skladování LiPol baterií. Z našeho sortimentu doporučujeme kvalitní sadu imbus šroubováků 1.5/2.0/2.5/3.0mm a Modelcraft křížové šroubováky (sada 6ks). Pro montáž se jistě bude hodit Modelcraft mini kleště v pouzdru (sada).

Lepidla pro rychlou opravu

Pro rychlou opravu modelů vrtulníků z doporučujeme rychle vytvrzující sekundové lepidloy. Z naší nabídky doporučujeme Robitronic vteřinové lepidlo střední 20ml nebo Roket Cyano Gel gelové vteřinové lepidlo 20ml.

Přípravky pro zajištění šroubů

K zajištění šroubů proti uvolnění lze doporučit Robitronic lepidlo na šrouby modré 10ml.

Přípravky na mazání převodů

Pro jemné promazání převodů lze doporučit Modelcraft precizní olejnička s teflonovým olejem 7.5ml.

Ochrana elektroniky

Pro jemné promazání převodů lze doporučit NANOPROTECH ELECTRIC 150ml.

Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnout vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou. LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození a proto je potřeba jej důkladně chránit.

Akumulátory Spektrum s technologií Smart v současné době představují nejmodernější a nejbezpečnější způsob údržby a nabíjení akumulátorů. Výhody technologie Spektrum Smart naleznete zde.

Blade
BLH01250

Mohlo by vás také zajímat