Blade mCP X BL2 BNF Basic

5 899,00 Kč
BLH6050

RC model mikro vrtulníku Blade mCP X BL2 BNF je určen k výuce pokročilé pilotáže. S technologií AS3X a SAFE plus SAFE Z Altitude dokáže pomoci i začínajícím pilotům. Výkonné střídavé motory hlavního i ocasního rotoru jsou zárukou vysokých výkonů. Jednoduchá a odolná konstrukce.

Počet
Není skladem

Obsah balení

V balení je hotový sestavený mikro vrtulník Blade mCP X BL2 s nabarvenou kapotou a nainstalovanou elektronikou: střídavý hlavní motor 6700Kv, střídavý ocasní motor 7700Kv, přijímač/řídící jednotka s integrovanou funkcí SAFE/AS3X, 3ks lineární serva. Manuál.

Charakteristika

RC model mikro vrtulníku Blade mCP X BL2 BNF je určen k výuce pokročilé pilotáže. S technologií AS3X a SAFE plus SAFE Z Altitude dokáže pomoci i začínajícím pilotům. Výkonné střídavé motory hlavního i ocasního rotoru jsou zárukou vysokých výkonů. Jednoduchá a odolná konstrukce.

Učení 3D heli akrobacie je nyní mnohem méně obtížné díky odolné konstrukci, vysokým letovým výkonům a technologii SAFE® v Blade® mCP X BL2. Model je mezičlánkem mezi Nano S2 a Fusion 180, posouvá cvičný model na vyšší úroveň díky větším letovým výkonům a technologickým možnostem. Exkluzivní technologie SAFE® a AS3X® pomáhají udržet kontrolu nad řízením modelu tím, že poskytují stabilitu, potřebnou k základní pilotáži. Tři progresivní letové režimy umožňují, aby bylo možné zvolit úroveň nároků podle dovedností každého pilota, což je skvělé pro učící se piloty, kteří se mohou spolehnout na tlačítko Panika. Model se proto díky technologii SAFE hodí jak pro začátečníky, ale rovněž je velmi velmi atraktivní pro zkušené, kteří hledají odolný model pro každodenní trénink.

Klíčové vlastnosti RC modelu vrtulníku Blade mCP X BL2
  • Technologie SAFE s letovými režimy umožňuje postupný růst a rozvíjení pilotních dovedností
  • Funkce Panika uvede model zpět do horizontální polohy
  • Režimy s funkcí SAFE® Stability a Panika
  • Lehká odolná konstrukce draku vrtulníku
  • Vysoký výkon pro pokročilé akrobatické prvky
  • Vysokorychlostní lineární serva s dlouhým chodem
  • Ocasní střídavý motor má rychlé reakce a bezpečně drží model v dané poloze
  • Vysoká účinnost a životnost pohonu díky střídavým motorům
  • Obsahuje odolné plastové listy se symetrickým profilem
  • Atraktivní barevné schéma kabinky
Letové režimy SAFE pro výuku pilotáže

Díky inovativní technologii SAFE®je RC vrtulník Blade mCP X BL2 výborným modelem pro začínající a pokročilé piloty. Se třemi progresivními letovými režimy jdi svým vlastním tempem. Letový režim se volí přepínačem na vysílači (5. kanál).

  • Režim Stability Mode Z omezuje úhel náklonu a automaticky vyrovnává v letu model a také tlumí změny výšky. Vrtulník je tedy málo citlivý na pohyb ovladače plynu, řízení vrtulníku je velmi snadné - podobá se koaxiálním vrtulníkům Tlačítko Panic Recovery vrátí vrtulník do vodorovné polohy. Využívá senzor stability k řízení rychlosti stoupání a klesání.
  • Režim Stability Mode Model má stejné letové vlastnosti, pouze je vyřazen senzor stability k řízení rychlosti stoupání a klesání. Lze využít tlačítko Panika, po vrácení pák do neutrálu se model srovná do vodorovné polohy.
  • Režim 3D3D režim je určen pro piloty se zkušenostmi, model se již nevrací do původní polohy, nemá žádné omezení úhlu náklonu. Tlačítko Panika vrací vrtulník do vodorovné polohy, buď ze svislé nebo obrácené polohy, podle toho co je blíže. pákou plynu se řídí cyklika při konstantních otáčkách motoru. Reakce jsou rychlé, potřebné pro akrobacii.
Funkce Panika pro návrat do stabilní letové polohy

Ve všech letových režimech je k dispozici funkce Panika. Jediným stisknutím tlačítka se RC vrtulník Blade mCP X BL2 automaticky uvede do rovného visení bez ohledu na předchozí polohu modelu.

Technologie SAFE / AS3X

Inovativní jedinečná technologie SAFE® a AS3X® usnadňuje pilotáž tím, že nabízí možnosti rozsahu nutné pilotáže. Pilot si nastaví úroveň podle svých zkušeností a postupně rozšiřuje úroveň svých dovednost ítím, že ubírá množství pomoci kterou nabízí elektronická stabilizace.

SAFE Z akcelerometr výšky

SAFE Z Altitude Control má integrovaný akcelerometr na řídící jednotce pro udržení stálé výšky. Navíc byla nová řídící jednotka namontována svisle, aby se zlepšilo tlumení a odstranily vibrace gyroskopů.

Střídavý hlavní i ocasní motor

Pohon modelu je vysoce výkonným střídavým hlavním motorem 6700Kv BL a střídavým ocasním motorem 7700Kv BL. Bez obav můžete začít cvičit prvky 3D akrobacie.

Odolný proti nárazu

Model má lehkou kostru s odolnými komponenty. Jednoduchá konstrukce umožní snadný servis a rychlý návrat zpět do vzduchu.

Lineární serva

Lehká lineární serva s dlouhým chodem mají uložení šneku ve dvou kuličkových ložiscích, ideální úroveň točivého momentu a vysokou rychlost pro přesnost a stabilitu řídícího systému.

Doporučujeme koupit

K uvedení do provozu budete potřebovat 6+ kanálový vysílač Spektrum™ DSMX/DSM2, LiPol baterii 280mAh 2S 3,7V 30C s konektorem JST-PH a odpovídající 2S LiPol nabíječ.

Blade
BLH6050

Mohlo by vás také zajímat