Bburago Ferrari SF90 Stradale 1:18 červená

1 499,00 Kč
BB18-16015

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-16015 Ferrari SF90 Stradale, nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení. Barva modelu je červená a přibližně 24 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-16015 Ferrari SF90 Stradale, nejen pro sběratele. Model je v detailním provedení. Barva modelu je červená a přibližně 24 cm velký.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o předloze:

SF90 Stradale je nejvýkonnější, nejrychleji akcelerující a technicky nejvyspělejší silniční Ferrari historie.

Jeho srdcem je dvakrát přeplňovaný vidlicový osmiválec s interním označením F154, který vychází z 3,9 litrové jednotky v modelu 488 Pista. Sám o sobě poskytuje 574 kW. Spalovací motor doplňují hned tři elektromotory, dva vpředu a jeden vzadu. Plug-in hybridní pohon je tu hlavně pro jízdní schopnosti než pro snížení spotřeby. Výsledkem tohoto ústrojí je výkon 1.000 koní (735 kW) o maximální rychlosti 341 km/h.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.
Bburago
BB18-16015