Bburago Ferrari 488 1:24 Challenge žlutá

679,00 Kč
BB18-26307Y

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-26307 Ferrari 488 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, detailní zpracování exteriéru i interiéru. Barva modelu je žlutá a je přibližně 18 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-26307 Ferrari 488 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, detailní zpracování exteriéru i interiéru. Barva modelu je žlutá.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o originálu

Legendární italská automobilka Ferrari odhalila zbrusu nový vůz pro svůj značkový pohár. Ferrari 488 Challenge je již šestým modelem, určeným pro tuto závodní sérii. Ferrari si nový 488 Challenge dalo k 25. výročí konání značkového poháru pro vozy se vzpínajícím se koněm ve znaku.

Ferrari 488 Challenge byl vůbec prvním turbokompresorem, který kdy závodil, a je to nejvýkonnější vůz Challenge, který kdy poháněl motor V8 o objemu 3,9 litrua výkonu 670 koní. Motor 3.9 V8 je odvozený od sériového motoru, který dostal ocenění Mezinárodní motor roku 2016.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.
Bburago
BB18-26307Y

Mohlo by vás také zajímat