Bburago Ferrari FXX K 1:18 černá

1 499,00 Kč
BB18-16010B

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-16010 Ferrari FXX K nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, odpružené nápravy. Model je ve špičkové kvalitě Barva modelu je černá a je přibližně 24 cm velký.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:18 Bburago 18-16010 Ferrari FXX K nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, odpružené nápravy. Model je ve špičkové kvalitě Barva modelu je černá.

Kovový model auta BB18-16010 Ferrari FXX je dodáván v průhledné krabičce. Barva modelu je červená metalíza.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, výběru typů aut, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny, která je kombinovaná s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů interiéru, exteriéru, motoru a získá si Vás jedinečným provedením.

Informace o předloze

Ferrari FXX je vysoce výkonný závodní vůz postavený na základě Ferrari Enzo. Nemá oprávnění jezdit po běžných silnicích. FXX používá některé technologie vyvinuté z Ferrari Enzo a kombinuje je s některými novými. Za auto zákazníci zaplatili 2,7 milionů dolarů, ale řídit auto mohou pouze na speciální dráze ve dnech, které schválí Ferrari. Ferrari postavilo 30 kusů FXX oproti 29, které byly původně v plánu. Všechny byly prodány předem vybraným Ferrari zákazníkům, s výjimkou jednoho, který byl udržen ve SpA Ferrari F1 Ferrari World. 30. vůz dostal Michael Schumacher, když v roce 2006 odešel z Formule 1. Schumacherovo FXX se liší od ostatních v tom, že je jediné černé FXX bez pruhu.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v tradičním balení Bburago na plastovém podstavci pro sběratele.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů.
  • Možno otevřít dveře, kapotu.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.
Bburago
BB18-16010B

Mohlo by vás také zajímat