Zvezda figurky - Soviet M-72 Sidecar Motorcycle w/Crew (1:72)

159,00 Kč
ZV-6277

Sada doplňující plastikové modely Zvezda 6277 - sovětský motocykl M-72 s postranním vozíkem a posádkou v měřítku 1:72. Stavebnice obsahuje 21 dílků, výška figurky 24 mm.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Plastikový model Zvezda 6277 - sovětský motocykl M-72 s postranním vozíkem a posádkou v měřítku 1:72. Stavebnice obsahuje 21 dílků, výška figurky 24 mm. Ideální pro doplnění plastikových modelů či diorámat.

Informace o předloze:

Motocykl M-72 byl vyvinut v SSSR přizpůsobením německého BMW R71 domácí výrobě v roce 1941. Hromadná výroba byla zahájena v Moskevském motocyklovém závodě (MMZ), stejně jako v Leningradu v závodě Krasny Oktyabr a od února 1942 v Irbitu. Motocykl byl určen výhradně pro armádu, proto na něm byly instalovány muniční vaky, zařízení pro zajištění lehkého kulometu DP Degtyarev. V malém počtu vojáci také obdrželi úpravy s 82 mm maltou instalovanou místo těla postranního vozíku. Tato možnost přepravy významně zvýšila mobilitu minometných jednotek.

Zacvakávací stavebnice Zvezda Snap Kit

Stavebnice plastikových modelů Zvezda řady Snap Kit jsou určeny hlavně pro začínající stavitele. Jednotlivé plastové dílky je potřeba vyříznout z výlisků nožem nebo je vycvaknout kleštičkami. Plastové dílky jsou navrženy tak, aby se daly do sebe zacvaknout a tím držely pohromadě. Určitě doporučujeme pro zvýšení pevnosti modelů jednotlivé dílky po zacvaknutí k sobě přilepit, např. lepidlem Revell Contacta Professional.

Sestavený model je pak nutné nabarvit emailovými (syntetickými) nebo akrylovými barvami na plastikové modely.

Zvezda
ZV-6277

Mohlo by vás také zajímat