LEGO Friends - Olivie a vesmírná akademie

1 729,00 Kč
LEGO41713

Vyšlete budoucí astronauty do stratosféry se stavebnicí Olivie a vesmírná akademie. Děti od 8 let se mohou přidat k postavám LEGO® Friends a věnovat se výcviku na vesmírná dobrodružství.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Vyšlete budoucí astronauty do stratosféry se stavebnicí Olivie a vesmírná akademie (41713). Děti od 8 let se mohou přidat k postavám LEGO® Friends a věnovat se výcviku na vesmírná dobrodružství. Sada je nabitá autentickými funkcemi, od přídavných trysek vesmírné rakety až po simulátor virtuální reality. Kromě hraní si děti užijí zábavu i při učení – všechny obrázky v akademii jsou z vědeckého hlediska správné a na tabuli v učebně jsou napsány skutečné rovnice pro vesmírný let.

Vzdělávací hračka pro zvídavé děti

Děti, které zbožňují repliky vesmírných raket, si tento model LEGO nepochybně zamilují. Do nákladového prostoru vedou vyklápěcí dveře (stejně jako ve skutečnosti) a k manipulačnímu ramenu lze připevnit minipanenky zkoumající vesmír. Na Zemi se nachází teleskop, víceosý trenažér, řídicí místnost a vesmírná galerie s modelem Slunce, Země a Měsíce simulující oběžné dráhy těles.

Posuňte stavění na novou úroveň

Součástí vědecké stavebnice jsou pokyny pro digitální věk. Interaktivní návod dětem umožní přibližovat si, otáčet a prohlížet si jejich model ve 3D, zatímco na něm pracují.

Vlastnosti
  • Udělejte radost malým nadšencům do vědy a vesmíru – Nabídněte dětem mimozemský herní zážitek se stavebnicí Olivie a vesmírná akademie (41713), která dětem přinese zajímavé informace o vesmírném programu.
  • Model vesmírné rakety s autentickými detaily – Tato stavebnice představuje vesmírný program prostřednictvím modelu rakety, budovy akademie, teleskopu a 4 postav LEGO® Friends.
  • Let na křídlech fantazie – Děti si mohou hrát na výcvik astronautů, simulovat let v raketoplánu, projít se ve vesmíru a hledat nové galaxie.
  • Kreativní dárek pro fanoušky vesmírných modelů – Tato vědecká stavebnice přináší super výzvu pro malé stavitele od 8 let, kteří si vychutnají stavbu modelu vesmírné rakety a následně si své dílo hrdě vystaví.
  • Spousta informací o vesmíru – Díky mnoha vědecky přesným prvkům, kterými se stavebnice jen hemží, se fanoušci vědy dozvědí něco nového o vesmíru a výcviku astronautů.
  • Rozměry – Akademie měří přes 26 cm na výšku, 21 cm na šířku a 10 cm do hloubky. Raketa měří přes 8 cm na výšku, 23 cm na délku a 15 cm na šířku.
  • Hvězdný stavitelský zážitek – Aplikace LEGO® s návody na stavění umožňuje malým vědátorům přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují.
  • Hra podněcující učení – Stavebnice LEGO® Friends jsou navrženy tak, aby dětem pomohly objevovat to, co je baví, a rozšiřovat jejich chápání světa ve společnosti dobře známých postav.
  • Špičková kvalita bez kompromisů – Stavebnice LEGO® splňují striktní oborové standardy kvality, aby umožňovaly bezpečné spojování a vytváření odolných modelů.
  • Jistota bezpečnosti – Stavebnice LEGO® Friends jsou důkladně testovány a splňují striktní globální bezpečnostní normy.
LEGO
LEGO41713

Mohlo by vás také zajímat