LEGO Harry Potter - Výlet do Prasinek

2 249,00 Kč
LEGO76388

Stavebnice Výlet do Prasinek od LEGO® Harry Potter™ přináší bezpočet herních příležitostí a dá dětem možnost dát na odiv jejich vášeň pro magický svět Harryho Pottera.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Stavebnice Výlet do Prasinek (76388) od LEGO® Harry Potter™ přináší modely oblíbených míst z kouzelných filmových trháků. Děti budou moct prozkoumávat bezpočet herních příležitostí a dát na odiv svou vášeň pro magický svět Harryho Pottera.

Ikonické budovy plné autentických detailů

Zasněžené Prasinky jsou do detailu propracované a skvěle poslouží k hraní i na výstavku. V sadě najdete také 6 minifigurek – Harryho Pottera, Deana Thomase, profesorku McGonagallovou, madam Rosmertu, pana Flumea a paní Flumeovou – a navíc spoustu parádních funkcí, nábytků a doplňků, které inspirují děti k přehrávání filmových scén nebo vymýšlení svých vlastních dobrodružství. Nechybí dvoupatrová cukrárna Medový ráj ani hospoda U Tří košťat, takže o zábavu nebude nouze. 3 menší modely pak poskytnou ještě větší porci herní inspirace a možností. Samozřejmě se můžete těšit i na sběratelské prvky: exkluzivní zlatou minifigurku Rona Weasleyho a 4 náhodné kouzelnické karty!

Vlastnosti:
  • Stavebnice Výlet do Prasinek (76388) od LEGO® Harry Potter™ přináší bezpočet herních příležitostí a dá dětem možnost dát na odiv jejich vášeň pro magický svět Harryho Pottera.
  • Obsahuje minifigurky Harryho Pottera, Deana Thomase, profesorky McGonagallové, madam Rosmerty a pana a paní Flumeových, a navíc spoustu parádních prvků, nábytků a doplňků.
  • Děti mohou navštívit a prozkoumat dvě nejslavnější budovy v Prasinkách: cukrárnu Medový ráj a hospodu U Tří košťat. V obou najdou spoustu magických herních možností.
  • Tato úchvatná stavebnice na motivy Harryho Pottera okouzlí všechny mladé čarodějky a kouzelníky od 8 let.
  • Model Prasinek od LEGO® Harry Potter™ měří přes 22 cm na výšku, 30 cm na šířku a 9 cm do hloubky a je plný autentických detailů.
  • 3 menší modely pak poskytnout další inspiraci ke kreativnímu hraní – můžete se těšit na pouliční lampu, zasněženou lavičku a tabuli s plakátem hledaného Siriuse Blacka.
  • Obsahuje exkluzivní zlatou minifigurku Rona Weasleyho, kterou jsme vydali k oslavě 20 let kouzelných dobrodružství se stavebnicemi LEGO® Harry Potter™. V sadě také najdete 4 náhodné dílky kouzelnických karet, které mohou děti sbírat (16 celkem).
  • Stavebnice řady LEGO® Harry Potter™ nabízejí oblíbené postavy, úžasná stvoření a dobře známá místa z populárních filmů. Představují skvělý dárek pro všechny děti, které chtějí poznat filmový svět kouzel na vlastní kůži.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice přísné oborové standardy kvality, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují celosvětově uznávané bezpečnostní normy.
LEGO
LEGO76388

Mohlo by vás také zajímat