NINCOAIR házedlo Glider 2 0.5m

349,00 Kč
NH92029

Házecí kluzák NINCOAIR házedlo Glider 2 0.5m - druhá generace kluzáku s vylepšenou aerodynamikou. Vyroben z odolného EEP materiálu. Dlouhý let až 15 metrů. Rozpětí křídlel je 48cm, délka 48cm. Sestavení házedla je velmi snadné bez použití nářadí nebo lepidla, k dispozici jsou samolepky.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Úžasný model házecího kluzáku Nincoair Glider 2 0.5m od společnosti Ninco je určen především pro děti. Druhá generace kluzáku s vylepšenou aerodynamikou a křídly s Winglety. K sestavení není potřeba žádné nářadí ani lepidlo. Díky zářivým barvám je ve vzduchu velmi dobře vidět. Jeho dolet je na rovině až cca 15 metrů, pokud budete létat na svahu, může být doba letu delší.

Nincoair Glider je vyroben z EPP - velmi odolného pěnového materiálu - tak že se jen tak lehce nezničí. Je vhodný především pro venkovní použití. Kvalitní a odolná konstrukce zaručí Vašim dětem dlouhé hodiny hraní a zábavy.

Letové módy

Házedlo má dva letové módy - dlouhý let a akrobacie. Výběr letového módu spočívá v tom jak se nasadí výškovka do trupu kluzáku.

  • Nápisem UP nahoru - dlouhý let
  • Nápisem UP dolu - akrobacie

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti házecího kluzáku Glider 2 0,5
  • Snadné sestavení bez použití nářadí a lepidla
  • Zářivě barevné provedení
  • Dlouhý klouzavý let - až 15 metrů
  • Samolepky pro kreativní tvoření
  • Vyrobeno z odolného EPP materiálu
Ninco
NH92029

Mohlo by vás také zajímat