HUBELINO Kuličková dráha - set s kostkami Mega 585 dílků

8 799,00 Kč
HUB420633

Kuličková dráha Hubelino je špičkovou kreativní hra pro děti, se kterou si užijí spoustu skvělé zábavy. Set s kostkami Mega obsahuje 585 dílků. Do sestavování dráhy se může zapojit cela rodina. Množství prvků jako twister, kolébka, spínače a výtah. Vhodné pro děti od 4 let.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Set Mega obsahuje: 585 dílků (162 prvků dráhy, 377 stavebních kostek, 18 speciálních prvků, 2 základní desky, 26 kuliček) + obrázkový návod na sestavení varianty A1, B1 a C1.

Charakteristika

Kuličková dráha HUBELINO - Set s kostakmi Mega je pro děti skvělým společníkem. Poskytuje spousty zábavy a kreativity, podporuje logické myšlení i smysl pro detail. Můžete si poskládat dráhu podle přiloženého návodu nebo svou vlastní, ve fantazii se meze nekladou.

585 dílná stavebnice je největší sadou v historii Hubelino. Kromě mnoha stavebních kostek, prvků dráhy, základních desek, kuliček a speciálních součástí obsahuje stavebnice také obsáhlý obrázkový návod se třemi gigantickými vzrušujícími dráhami. Součástí dráhy jsou speciální prvky, které dělají dráhu ještě zábavnější, jako jsou twistry, kolébky, přepínače, výtah apod.

Tato prémiová sada v sobě zahrnuje vše, co je potřeba pro vybudování dynamických a velkolepých kuličkových drah.

Přednosti:
  • Kombinovatelné s dílky LEGO Duplo.
  • Vyrobena z kvalitního a ekologicky šetrného materiálu.
  • Podporuje dětskou fantazii, kreativitu a smysl pro detail.
  • Zlepšuje jemnou motoriku a prostorové myšlení.
  • Vhodné pro děti od 4 let.
Hubelino
HUB420633

Mohlo by vás také zajímat