Modelcraft kleště štípací na tenké vodiče

579,00 Kč
SH-PXU0410T

Modelcraft kleště štípací na tenké vodiče mají patentovanou čepel Micro-Shear se speciálním ultra zúženým tvarem pro čistý řez. Jsou určeny pouze pro měkké kovy a jsou ideální pro seriózní modelování, profi design šperků, hobby i kutily. Rozměry 130mm x 85mm x 10mm, hmotnost 45g.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Modelcraft kleště štípací na tenké vodiče mají patentovanou čepel Micro-Shear se speciálním ultra zúženým tvarem pro hotový čistý řez, přesné čelisti. Jsou určeny pouze pro měkké kovy a jsou ideální pro seriózní modelování, profi design šperků, hobby i kutily. Rozměry 130mm x 85mm x 10mm, hmotnost 45g. Vratná pružina Light-Touch urychluje práci. Určeno pro jemnou práci, jako jsou vlákna do 1 mm a měkký drát do 22 AWG.

Kolekce SHESTO Modelcraft

V kolekci SHESTO Modelcraft se nachází komplexní řada užitečných speciálních, často obtížně dostupných přesných ručních nástrojů a příslušenství, nezbytných pro přesnou práci. Řada nástrojů Modelcraft je určena tam, kde je zapotřebí pracovat s drobnými díly, jako jsou modely, elektronika či jiná řemesla.

Shesto
SH-PXU0410T

Mohlo by vás také zajímat