DINO Bikes - Dětské kolo 10" Boy s brzdou

2 249,00 Kč
DB-108FLB

Dětské kolo Dino Bikes 108FLB pro nejmenší děti, které se chtějí naučit jezdit kole. Ráfek s plnou pneumatikou bez dohušťování, kolo má přední brzdu, stálý převod a je vybaveno pomocnými kolečky.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Nevíte si rady s výběrem vhodného kola pro vaše ratolesti? Italská kola Dino Bikes v roztomilých barvách a propracovaným designem. Pro jednoduchý provoz je kolo vybaveno plnými pneumatiky (není potřeba dohušťování) a stálým převodem.

Dětské kolo Dino Bikes 108FLB pro nejmenší děti, které se chtějí naučit jezdit kole. Ráfek s plnou pneumatikou bez dohušťování, kolo má přední brzdu, stálý převod a je vybaveno pomocnými kolečky.

Bezpečnostní příslušenství

Při výběru kola nezapomeňte na bezpečnostní příslušenství jako jsou chrániče kolen, loktů, zvonek a v neposlední řadě, povinná helma pro děti. Veškeré příslušenství naleznete v sekci "Příslušenství k dětským kolům".

Přídavná kolečka

Přídavná balanční kolečka jsou určeny pro dětí učící se držet rovnováhu. Kolečka lze jednoduše odmontovat, poté co se dítě dostatečně zdokonalí.

Praktické blatníky

Jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého, ale odolného plastu. Blatníky jsou pevně uchyceny k rámu a poskytují perfektní ochranu před vodou a blátem.

Stály převod bez volnoběhu

Kole je vybaveno stálým převodem bez volnoběhu, jako se používá u tříkolky, ten je vhodný pro nejmenší děti, při malých rychlostech.

Výkonné brzdy

Kola Dino Bikes jsou vybaveny kvalitním a již seřízenými brzdami. Výrobky se také pyšní certifikáty německé TÜV, kola jsou tedy považována za naprosto bezpečná a odpovídající nejpřísnějším evropským normám.

Nastavitelné sedátko

Výšku sedátka jednoduše nastavíte do ideální polohy podle výšky Vašeho dítěte a každý rok můžete sedátko zvyšovat podle toho jak povyroste. Sedátko je polstrované a zajišťujě pohodlnou jízdu.

Protiskluzové šlapátko

Kvalitně provedené pedály s ložisky a odrazkami, jsou oboustranně osazeny protiskluzovými vroubky, zajištující jistý nášlap za všech podmínek.

Výběr výšky kola

U dětí, je třeba dbát na správný výběr výšky kola. Na příliš malém, nebo naopak příliš velkém, kole se děti necítí dobře a může to ovlivnit jeho vztah k cyklistice. Děti rychle rostou, proto volte raději bicykl o něco větší, ale držte se doporučených výšek u jednotlivých kol. U dětských jízdních kol se velikost rozlišuje rozměrem kol, tedy jejich průměrem.

Nosnost

Všechny kola Dino Bikes jsou důkladně testována a splňují Evropské normy.

Hi-ten ocelový rám

Rám kola je vyroben z velmi pevné, odlehčené Hi-ten oceli. Ta zajišťuje maximální pevnost a bezpečnost kola a při prudkých nárazech.

Kvalitní Italský výrobce

Kolo je vyrobeno v EU a má veškeré bezpečností certifikáty, včetně německé TÜV. Italská společnost Dino Bikes s tradicí od roku 1920, vyniká výborným zpravováním a kvalitou. Oblíbená je také díky licencovaným potiskům a polepům, které děti znají ze svých oblíbených pohádek či seriálů

Klíčové vlastnosti
  • Plné bezdušové pláště
  • Stálý převod bez volnoběhu
  • Přídavná vyrovnávací kolečka
  • Přední čelisťová brzda
  • Hmotnost pouze 5,1 kg
  • Nosnost 30 kg
  • Doporučená výška dítěte 78 - 107 cm
  • Vyrobeno v EU
Dino-Bikes
DB-108FLB

Mohlo by vás také zajímat