DINO Bikes - Dětské kolo 10" modré

2 199,00 Kč
DB-108LB

Dětské kolo DINO Bikes - Dětské kolo 10" modré, výrobce Dino Bikes Italy pro nejmenší děti, které se chtějí naučit jezdit kole. Ráfek s plnou pneumatikou bez dohušťování, bez brzdy, stálý převod, je vybaveno pomocnými kolečky.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Máte doma malého chlapečka, který by chtěl nové kolo? Jenže vy si nevíte rady? Máme pro vás nabídku Italské kola Dinio Bikes jsou pro vašeho chlapečka jako stvořené. Tohle kolo v modré barvě  se mu bude líbit zaručeně líbit.

Dětské kolo DINO Bikes - 10" modré. Výrobce Dino Bikes Italy pro nejmenší děti, které se chtějí naučit jezdit kole. Ráfek s plnou pneumatikou bez dohušťování, bez brzdy, stálý převod, je vybaveno pomocnými kolečky.

Výběr výšky kola

U dětí, je třeba dbát na správný výběr výšky kola. Na příliš malém, nebo naopak příliš velkém, kole se děti necítí dobře a může to ovlivnit jeho vztah k cyklistice. Děti rychle rostou, proto volte raději bicykl o něco větší, ale držte se doporučených výšek u jednotlivých kol. U dětských jízdních kol se velikost rozlišuje rozměrem kol, tedy jejich průměrem.

Přídavná kolečka

Přídavná balanční kolečka jsou určeny pro dětí učící se držet rovnováhu. Kolečka lze jednoduše odmontovat, poté co se dítě dostatečně zdokonalí.

Nastavitelné sedátko

Výšku sedátka jednoduše nastavíte do ideální polohy podle výšky Vašeho dítěte a každý rok můžete sedátko zvyšovat podle toho jak povyroste. Sedátko je polstrované a zajišťujě pohodlnou jízdu.

Praktické blatníky

Jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého, ale odolného plastu. Blatníky jsou pevně uchyceny k rámu a poskytují perfektní ochranu před vodou a blátem.

Protiskluzové šlapátko

Kvalitně provedené pedály s ložisky a odrazkami, jsou oboustranně osazeny protiskluzovými vroubky, zajištující jistý nášlap za všech podmínek.

Nosnost

Všechny kola Dino Bikes jsou důkladně testována a splňují Evropské normy.

Hi-ten ocelový rám

Rám kola je vyroben z velmi pevné, odlehčené Hi-ten oceli. Ta zajišťuje maximální pevnost a bezpečnost kola a při prudkých nárazech.

Kvalitní Italský výrobce

Kolo je vyrobeno v EU a má veškeré bezpečností certifikáty, včetně německé TÜV. Italská společnost Dino Bikes s tradicí od roku 1920, vyniká výborným zpravováním a kvalitou. Oblíbená je také díky licencovaným potiskům a polepům, které děti znají ze svých oblíbených pohádek či seriálů

Klíčové vlastnosti
  • Plné bezdušové pláště
  • Stálý převod bez volnoběhu
  • Přídavná vyrovnávací kolečka
  • Přední čelisťová brzda
  • Hmotnost pouze 5,1 kg
  • Nosnost 30 kg
  • Doporučená výška dítěte 78 - 107 cm
  • Vyrobeno v EU
Dino-Bikes
DB-108LB

Mohlo by vás také zajímat