Globber - Koloběžka Flow 125 skládací Black / Gray

2 499,00 Kč
GL-473-120

Koloběžka Globber Flow 125 skládací pro děti od 6 let a teenagery má nosnost do 100kg. Pevná konstrukce rámu ( "triple reinforced") a kvalitní kuličková ložiska s kvalitní gumou kol pro dlouhou životnost. Patentovaný protiskluzový nášlap "EVA grip" je mimořádně komfortní a bezpečný.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Koloběžka Globber Flow 125 skládací pro děti od 6 let a teenagery má nosnost do 100kg. Jedinečná pevná konstrukce rámu ( "triple reinforced") a kvalitní kuličková ložiska ABEC 5 spolu s kvalitní gumou kol zaručí dlouhou životnost. Díky patentovanému protiskluzovému nášlapu "EVA grip" je mimořádně komfortní a bezpečná.

Koloběžka se dá jednoduše složit díky integrovanému tlačítku, ve střední poloze se koloběžka opře o řídítka a zadní část a stojí lépe než na stojanu. Účinná zadní brzda z kompozitu je vyztužena ocelovým pásem, proto je efektivní a bezpečná a díky perforaci má účinnost i na mokrém povrchu. Koloběžka má aretaci otáčení řídítek, výškové nastavení v rozmezí 82 - 97cm. Délka koloběžky je 68cm, řidítka jsou vysoká 81 - 96cm

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "ISPO Awards". V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.

Odolná konstrukce

Všechny koloběžky FLOW 125 mají zesílený rám který je testován na nosnost 100 kg, odolné rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To všechno odolá i nejdivočejším jízdám a dětským hrám.

Jednoduše skladná

Koloběžku lze složit do kompaktní velikosti (trolley mode). Složenou ji můžete snadno přenášet, nebo uložit do garáže, auta, či skříně, aniž by zabírala místo. Zmáčknutím tlačítka jednoduše sklopíte řídítka k desce.

Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve čtyřech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a potřeb dítěte. Zároveň nastavitelná řídítka umožňují aby koloběžka rostla s dítětem.

Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 5, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 5 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.

Zadní brzda

Brzdění je realizováno pomocí klasické nášlapné zadní brzdy. Účinná zadní brzda z kompozitu je vyztužena ocelovým pásem, proto je efektivní a bezpečná a díky perforaci má účinnost i na mokrém povrchu.

Vyztužená protiskluzová deska

Nášlap je tvořen dvojitou kompozitní deskou vyztuženou lehkým hliníkovým profilem, toto řešení poskytuje vynikající pevnost a odolnost. Vrchní vrstva je tvořena speciálním protiskluzovým nášlapem „EVA Grip“, který je mimořádně komfortní a bezpečný i v mokrém prostředí.

Vlastnosti koloběžky
  • Rám rukojeti z hliníku
  • Skládání Ano
  • Ložiska kol z tvrzené oceli, PU silikonová guma, ABEC 5 ložiskový náboj
  • Průměr kol 125 mm
  • Nastavení pozice rukojeti
  • Vhodné od 6 let
  • Maximální nosnost 100 kg
  • Hmotnost 3,3 kg
  • Aretace otáčení řídítek
  • Zadní brzda vyztužená ocelovým pásem s ergonomickým protiskluzovým perforováním
  • Vhodná pro děti od 6 let nebo od výšky 110 cm
  • Nastavitelná výška řidítek 82 - 97 cm

Doporučujeme koupit

Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost dětí a vybavte je ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.

Globber
GL-473-120

Mohlo by vás také zajímat