Globber - Koloběžka One NL 205 White / Black

4 229,00 Kč
GL-477-101

Mimořádně úspěšná Globber - Koloběžka One NL 205 pro dospělé a teenagery s nosností až 100kg. Speciální 1-sekundový systém složení, kola 205mm jsou osazena kuličkovými ložisky ABEC 7. Nášlapná deska je potažena speciální EVA pěnou, která výborně absorbuje rázy.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Mimořádně úspěšná Globber - Koloběžka One NL 205 pro dospělé a teenagery s nosností až 100kg. Speciální 1-sekundový systém složení, kola 205mm jsou osazena kuličkovými ložisky ABEC 7 s nízkým valivým odporem. Nášlapná deska je potažena speciální EVA pěnou, která výborně absorbuje rázy.

Koloběžka má speciální 1-sekundový systém složení, který je na trhu absolutně jedinečný a značka Globber ho přinesla jako první. Stačí, když potáhnete svorku na řídicí páce směrem nahoru a koloběžku sklopíte. Specialitou (mimochodem je to Globber prvek) je parkování. Stačí stisknout pojistku a koloběžka si "sedne" na nášlapnou část a koloběžka je zaparkována. Díky její všestrannosti, vhodnosti pro širokou věkovou škálu, je koloběžka NL 205 vhodným společníkem na dlouhé roky.

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "ISPO Awards". V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.

Odolná konstrukce

Všechny koloběžky ONE mají zesílený rám který je testován na nosnost 100 kg, odolné a ergonomické rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To vše proto, aby koloběžka zvládla dlouhodobé používání.

Jednoduše skladná

Koloběžka je vybavena unikátním skládacím systémem. Zatažením za očko na řídítkách se odjistí pojistka a řídítka můžete snadno složit až k desce, kde je pomocí očka zajistíte. Koloběžka se tak dostane do velmi kompaktního tvaru, složenou ji můžete snadno přenášet, nebo vést za sebou.

Parkovací mód

Zatáhnutím za očko uvolníte skládacím mechanismus a mírným potažením řídítek dozadu uvedete koloběžku do parkovacího módu. Koloběžka bude sama stát opřená o spodní desku, aniž by potřebovala stojánek.

Složení řídítek

Pro ještě snadnější přepravu či uložení do garáže, skříně a podobně, je možné složit řídítka. Řídítka lze jednoduše složit bez použití nářadí (řídítka se pouze nacvaknou).

Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve třech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a individuálních potřeb. K zajištění řídítek slouží aretační páčka.

Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 7, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 7 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.

Zadní brzda

Brzdění je realizováno pomocí klasické nášlapné zadní brzdy. Účinná zadní brzda z kompozitu je vyztužena ocelovým pásem, proto je efektivní a bezpečná. Perforace na svrchní straně zajistí, že Vám noha nesklouzne ani v mokrých podmínkách.

Vyztužená protiskluzová deska

Nášlap je tvořen dvojitou kompozitní deskou vyztuženou lehkým hliníkovým profilem, toto řešení poskytuje vynikající pevnost a odolnost. Vrchní vrstva je tvořena speciálním protiskluzovým nášlapem „EVA Grip“, který je mimořádně komfortní a bezpečný i v mokrém prostředí.

Vlastnosti koloběžky
  • Rám rukojeti z hliníku - skládací
  • Ložiska kol z tvrzené ocele, PU "Bi-injection core" ABEC 7
  • Stojan - sklopením řídítek se koloběžka složí do parkovací polohy
  • Nastavení pozice rukojeti - tříbodové
  • Max. nosnost 100 kg
  • Průměr kol 205 mm
  • Zadní brzda je vyztužena ocelovým pásem s ergonomickým protiskluzovým preforováním)
  • Pro dospělé a větší děti
  • Nastavitelná výška řidítek je v rozmezí 101 - 111 cm

Doporučujeme koupit

Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost a vybavte se ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.

Globber
GL-477-101

Mohlo by vás také zajímat