Globber - Kolobežka One K 125 Black

2 889,00 Kč
GL-670-120

Prvotřídní koloběžka pro One K 125, od firmy Globber, patřící mezi světovou špičku. Patentovaný píst pro rychlé složení. Kola z odolného materiálu (polyuretan). Špičková ložiska ABEC 7. Praktický stojánek. Nosnost 100 kg. Určeno pro děti od 8 let a teenagery.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Prvotřídní koloběžka pro One K 125, od firmy Globber, patřící mezi světovou špičku. Patentovaný píst pro rychlé složením, skládací řídítka. Kola z odolného materiálu (polyuretan). Špičková ložiska ABEC 7. Praktický stojánek. Nosnost 100 kg. Určeno pro děti od 8 let a teenagery.

To nejlepší z dospěláckých koloběžek nyní dostupné pro děti od 8 let a teenagery.

Koloběžky Globber modelové řadu ONE K patří mezi absolutní světovou elitu. Splňuje nejpřísnější kritéria kvality, pevnosti, stability, setrvačnosti a designu. Koloběžku lze díky patentovanému pístu složit během sekundy. Kola jsou vyrobená z odolného materiálu PU (polyuretan), který je mimořádně tichý a má nízký valivý odpor. Unikátní setrvačnost zaručují ložiska ABEC 7. Průměr kol 125 mm zajistí vysokou stabilitu. Při brzdění se používá klasická zadní brzda. Rukojeť má 3 úrovně nastavení, díky čemuž je koloběžka mimořádně kompaktní a vhodná pro široké spektrum lidí.

Značka Globber

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "ISPO Awards". V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.

Odolná konstrukce

Všechny koloběžky ONE mají zesílený rám který je testován na nosnost 100 kg, odolné a ergonomické rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To vše proto, aby koloběžka zvládla dlouhodobé používání.

Extrémně jednoduché a rychlé složení

Koloběžka je vybavena unikátním skládacím systémem. Patentovaný píst usnadní a urychlí skládání. Stačí jen "kopnout" do tlačítka a koloběžka je během jedné sekundy složena. Koloběžka se tak dostane do velmi kompaktního tvaru, složenou ji můžete snadno převážet, uskladnit nebo vést za sebou.

Sklopná řídítka

Jednoduše složte s koloběžkou i řídítka a nacvakněte je do připravených držáků. Chytré řešení, díky kterému jsou i řídítka pěkně složena u rámu a nikde nevyčnívají.

Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve třech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a individuálních potřeb. K zajištění řídítek slouží aretační páčka.

Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také ložisky ABEC 7, což je vysloveně výjimka při klasických koloběžkách. ABEC 7 se pro svůj mimořádně nízký valivý odpor používají v profesionálním segmentu. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.

Zadní brzda

Koloběžka je vybavena zadní nášlapnou brzdou. Zadní brzda je tvořena ocelovým pásem, proto je efektivní a bezpečná. Perforace na svrchní straně zajistí, že Vám noha nesklouzne ani v mokrých podmínkách.

Široká hliníková deska

Koloběžka je vybavena širokou hliníkovou deskou, což zvyšuje pohodlí a umožňuje střídat nohy. Deska je potažena protiskluzovou úpravou taky, aby Vám ani za mokra nesklouzla noha.

Praktický stojánek

Pro zaparkování koloběžky slouží praktický stojánek, který je umístěn z boku na nášlapné desce.

Vlastnosti koloběžky One K 125
  • Rám rukojeti: hliník
  • Ložiska kol: tvrzená ocel, PU silikonová guma, ABEC 7
  • Průměr kola: 125 mm
  • Nastavení pozice rukojeti: ano, 3 úrovně (85, 90, 95 cm)
  • Max. nosnost: 100 kg
  • Hmotnost: 4,2 kg
  • Stojan: ano
  • Skládání: ano - sekundové skládání
  • Skládání řídítek: ano
  • Zadní brzda: ano (vyztužená ocelovým pásem s ergonomickým protiskluzovým perforováním)
  • Děti od 8 let a teenagery
  • Doporučená výška postavy: 120 - 190 cm
kol_udrzba; kol_pravidla; guide_vyb_kolb

Doporučujeme koupit

Ochranné pomůcky a příslušenství

Během jízdy dbejte na bezpečnost a vybavte se ochrannými pomůckami a dalším příslušenstvím jako jsou helma, chrániče, rukavice, světla, zvonek, batoh a další. Doplňky ke koloběžce naleznete v příslušenství.

Globber
GL-670-120

Mohlo by vás také zajímat