Pro-Line kolo 5.7", pneu Dumont, disk Raid H24 černý (2)

2 829,00 Kč
PRO1020211

Pro-Line kolo kompletní přední/zadní, pneumatiky Dumont Paddle, disky Raid 5.7", náboje s šestihranem H24 černé (2 ks). Speciální vzorek běhounu ji předurčuje do vody, bláta nebo písku. Kola jsou vhodná pro RC auta X-MAXX® a KRATON™ 8S.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Pro-Line kolo kompletní přední/zadní, pneumatiky Dumont Paddle, disky Raid 5.7", náboje s šestihranem H24 černé (2 ks). Speciální vzorek běhounu ji předurčuje do vody, bláta nebo písku. Kola jsou vhodná pro RC auta X-MAXX® a KRATON™ 8S.

Jste připraveni na ty nejextrémnější pádlové pneumatiky, jaké kdy Pro-Line vyrobila pro Monster Truck? Pneumatiky Dumont 5,7" využívají nejnovější technologii běhounu pádel s velkými odsazenými lopatkami ve tvaru V, pro maximální výkon. Loga Pro-Line P-L byla zapuštěna do kostry pneumatiky, což jí dodává styl, který od Pro-Line právem očekáváte. Pneumatika Dumont Paddle získala své jméno podle neuvěřitelných písečných dun Dumont v Kalifornii, ovšem i vy můžete tyto pádlové pneumatiky využít v prostředí, která jsou pro to vhodná jako písčitý terén, nebo v zimě třeba sněhové pláně.

Černý disk Raid 5,7" obsahuje odnímatelný náboj se šestihranem pro maximální všestrannost! Přiložené šestihrany vám nejen umožňují vybrat si mezi velikostí nápravy KRATON™ 8S a X-MAXX®, ale také vám umožňují snadno vyměnit poškozený šestihran kola, bez nutnosti výměny lepených pneumatik a eliminace potřeby dalších adaptérů nebo úprav. Mohutný náboj 8x48 se šestihranem je připevněn k disku 8 šrouby M3, které jsou rozmístěny po 48 mm. Náhradní šestihrany jsou k dispozici samostatně (PRO638300).

Disk 5,7" Raid, inspirované oblíbenými skutečnými velkými terénními koly, je extrémně odolný. pneumatiky Dumont Paddle jsou nalepeny na velké disky Raid pro minimální hmotnost a vysoký výkon v terénu. Pneumatiky jsou vyrobeny pro bezkonkurenční účinnost na hlíně, písku a sypkých materiálech.

Tip k provozu: Při provozu pneumatik Pro-Line ve vodě, blátě nebo písku, mohou do pneumatiky vniknout cizí materiály a voda. Pokud k tomu dojde, pěnové vložky se mohou začít rozpadat a pneumatika může být příliš těžká nebo nevyvážená, což způsobí snížení výkovu, větší namáhání náhonu auta a zbytečné opotřebení. Umístění voděodolné pásky (jako je například lepicí páska) přes větrací otvor kola, je rychlý a snadný způsob jak zabránit tomu, aby se cokoli dostalo do vašich pneumatik.

Pro-Line
PRO1020211

Mohlo by vás také zajímat