SCX Original Team Cupra Electric vs Fuel

6 099,00 Kč
SCXU10423X500

Autodráha SCX Original Team Cupra Electric vs Fuel v klasické měřítku 1:32 pro napínavější závody - analogová autodráha ve tvaru osmičky s ochrannými svodidly. Dva ergonomické ovladače, dvě detailně zpracovaná dráhová autíčka Team Cupra. Délka tratě: 4,50 m.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje traťové díly, svodidla, most, 2x dráhové autíčko, 2x ovladač a napájecí zdroj.

Charakteristika

Autodráha SCX Original Team Cupra Electric vs Fuel v klasické měřítku 1:32 pro napínavější závody - analogová autodráha ve tvaru osmičky s ochrannými svodidly. Dva ergonomické ovladače, dvě detailně zpracovaná dráhová autíčka Team Cupra. Délka tratě: 4,50 m. Složení tratě je velmi snadné, jednotlivé traťové díly zacvaknete do sebe, připojíte ovladače a můžete začít závodit.

SCX Original

Autodráhy SCX Original jsou v klasickém měřítku 1:32. Toto měřítko je ideální velikost pro pravé a napínavé závody při kterých si plně užijete a osvojíte dynamiku autíček. Autodráhy SCX 1:32 mají shodné traťové díly a lze autodráhu vylepšovat a rozšiřovat. Navíc, pokud Vás závodění bude bavit, lze autodráhy SCX Original následně upgradovat pomocí digitalizačních setů na SCX Advance a užít si všechny výhody a rozšíření digitální autodráhy.

Společnost SCX

Španělská společnost SCX je jedním z nejznámějších výrobců autodráh. V jejím sortimentu nalezneme autodráhy ve standardním měřítku 1:32, nebo zmenšené v měřítku 1:43. Autodráhy jsou špičkově zpracované s množstvím detailů. Největší výhodou je bezesporu široká škála náhradních a rozšiřujících dílů.

Kompaktní analogový systém

Autodráha pracuje na osvědčeném a spolehlivém analogovém systému. To znamená, že rychlost autíček je dána napětím v kolejnicích, které se mění stiskem ovladačů. Toto řešení také umožňuje kompaktní velikost dokovacího traťového dílu a ovladačů. Do dokovacího traťového dílu jednoduše zapojíte napájecí zdroj a spojíte díl s ovladači.

Ergonomické ovladače

Kvalitní ovladače výborně padnou do ruky. Analogový ovladač plynule a citlivě ovládá rychlost autíčka v konkrétní dráze. Ovladače jednoduše spojíte přes konektor s napájecí rovinkou a můžete začít závodit a naučit se projíždět zatáčky v maximální rychlosti.

Detailní autíčka

Kvalitně zpracovaná autíčka s výkonným motorem a magnetem v šasi, díky čemuž bude autíčko výborně držet na trati. Zatáčky tak můžete projíždět vysokou rychlostí. Autíčka jsou krásně detailně zpracovaná a na atraktivitě jim přidává licencovaný design. Autíčka jsou tak replikou skutečných dráhových a rally vozů. Setová autíčka nejsou vybavena světly. Autíčka s osvětlením vybírejte v naší široké paletě dráhových autíček v příslušenství.

Dráhová autíčka Team Cupra Electric a Team Cupra Fuel.

Nastavitelný magnet

Autíčka jsou vybavena nastavitelným magnetem. Přiblížením či oddálením magnetu od tratě, můžete změnit jízdní vlastnosti autíčka, respektive to jak moc bude držet stopu při průjezdu zatáčkou.

Svodidla

Svodidla jsou vyrobena z měkkého plastu a díky výborným západkám je snadno složíte a kdykoliv rozložíte. Svodidla udrží Vaše autíčko při průjezdu zatáčkou v plné rychlosti a ještě navíc v závodním smyku.

Napájecí zdroj

Výkonný napájecí síťový zdroj 14V, jednoduše připojíte k autodráze a můžete si užít plný výkon autíček.

Vlastnosti
  • Trať pro dvě autíčka
  • Délka tratě 4,5 metrů
  • Spolehlivý analogový systém
  • Dvě autíčka s autentickou karoserií
  • Dva drátové ovladače
  • Ochranná svodidla
  • Výkonný zdroj

Doporučujeme koupit

Race Manager

Pro maximálně napínavé závody, doporučujeme koupit digitální počítadlo kol - Race Manager se startovacími světly, počítadlem kol, zobrazením vítěze závodu, zvukovou synchronizací startu, odpočtem kol a časovými závody.

Čistící přípravky

Udržujte Vaši autodráhu v perfektním stavu. Vždy bezproblémový přenos výkonu zajistí čistící olej pro kolejnice SCX50640, nebo DM-AC13.

SCX
SCXU10423X500

Mohlo by vás také zajímat