WRC Hybrid Boost 1:50

1 699,00 Kč
WRC91019

Elektrická autodráha pro děti i dospělé v měřítku 1:50 - WRC Hybrid Boost. Délka tratě 3,2m, 2 auta rally, 4 konfigurace trati, dvojitý looping. Provoz na tužkové baterie. Ovladače jsou přizpůsobeny dětské ergonomii a mají funkci TURBO. Auta Ford Puma Rally Hybrid. Rozměry autodráhy 94 x 60 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Elektrická autodráha pro děti i dospělé v měřítku 1:50 - WRC Hybrid Boost. Délka tratě 3,2m, 2 auta rally, dvojitý looping. Provoz na tužkové baterie (8 ks AA - baterie nejsou obsahem balení). Ovladače jsou přizpůsobeny dětské ergonomii a mají funkci TURBO. Dráhová autíčka Ford Puma Rally Hybrid. Rozměry autodráhy 94 x 60 cm.

V balení WRC Hybrid Boos je vše pro závodění (stačí doplnit baterie), menší rozměry dráhy usnadňují její instalaci v dětském pokoji. Mladé jezdce přenesou do atmosféry rally závodů WRC. Projeďte zatáčky a naberte rychlost pro překonání zábavného loopingu. Dráhová autíčka jsou navíc vybavena LED osvětlením!

Analogová autodráha

Auto dráha pracuje na osvědčeném a spolehlivém analogovém systému. To znamená, že rychlost autíček udává napětí v kolejnicích, které se mění stiskem ovladačů.

Ovladač s turbem

Kvalitní ergonomický ovladač okamžitě padne do ruky. Každý ovladač je vybaven proporcionální tlačítkem na ovládání plynu a tlačítkem TURBO, které krátkodobě zvýší rychlost příslušného autíčka. Jednoduché připojení ovladače pomocí konektoru Jack.

Dvojitý looping

Trať obsahuje zábavný dvojitý looping, který si děti zamilují. Před začátkem loopingu je nutné na ovladači zmáčknout Turbo, aby autíčko bezpečně projelo hlavou dolů.

Autíčka Ford

Kvalitně zpracovaná autíčka se stejnosměrným motor, jsou devízou celé autodráhy. Množství detailů a nabarvení karoserie je na velmi vysoké úrovni.

Vlastnosti
  • 2x autíčko Ford Puma Rally Hybrid se světly
  • 2x ruční ovladače s funkcí Turbo
  • Dvojitý looping
  • Měřítko 1:50
  • Délka trati je 3,2 metru
  • Rozměry 94 x 60 cm
WRC
WRC91019

Mohlo by vás také zajímat