SCX Compact Formula Challenge

1 299,00 Kč
SCXC10368X500

Autodráha SCX Compact Formula Challenge v měřítku 1:43 - analogová autodráha s klasickým tvarem osmičky s mostem. Napájení tužkovými bateriemi. Dva ergonomické ovladače, dvě detailně zpracovaná dráhové formule F. Plocha pro rozložení: 94 x 45,6 cm. Délka tratě: 2,3 m.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje traťové díly, most, 2x dráhové autíčko, 2x ovladač a box pro baterie.

Charakteristika

Autodráha SCX Compact Formula Challenge v měřítku 1:43 - analogová uživatelsky jednoduchá autodráha s klasickým tvarem osmičky s mostem. Napájení pomocí tužkových baterií. Podle obrázku v manuálu sestavíte díly autodráhy připojíte ovladače a doplníte 8x AA tužkové baterie - EM-B1320. Dráhová autíčka jsou detailně zpracovaná ve tvaru formule F. Plocha pro rozložení: 94 x 45,6 cm. Délka tratě: 2,3 m.

SCX Compact

Autodráhy SCX Compact v měřítku 1:43 jsou cenově dostupné a díky menší velikosti, autodráhu snadno rozložíte i v dětském pokoji. Dětem je také přizpůsobena ergonomie ovladačů, které přesně padnou do ruky a můžete si užívat nekončící závody. Při menších rozměrech si autodráha zachovává výborné zpracování detailů.

Společnost SCX

Španělská společnost SCX je jedním z nejznámějších výrobců autodráh. V jejím sortimentu nalezneme autodráhy ve standardním měřítku 1:32, nebo zmenšené v měřítku 1:43. Autodráhy jsou špičkově zpracované s množstvím detailů. Největší výhodou je bezesporu široká škála náhradních a rozšiřujících dílů.

Analogový systém, napájení bateriemi

Autodráha pracuje na osvědčeném a spolehlivém analogovém systému. To znamená, že rychlost autíček je dána napětím v kolejnicích, které se mění stiskem ovladačů. Toto řešení je jednoduché a spolehlivé.
Do dokovacího traťového dílu vložíte 8x AA baterie (EM-B1320) a připojíte ovladače.

Ergonomické ovladače

Kvalitní ovladače výborně padnou i do dětské ruky. Analogový ovladač plynule a citlivě ovládá rychlost autíčka v konkrétní dráze. Ovladače jednoduše spojíte přes konektor s napájecí rovinkou a můžete začít závodit.

Ovladače jsou vybaveny tlačítkem TURBO pro okamžité přidání plného plynu.

Detailní autíčka

Kvalitně zpracovaná autíčka s výkonným motorem a magnetem v šasi, díky čemuž bude autíčko výborně držet na trati. Zatáčky tak můžete projíždět vysokou rychlostí. Autíčka si i přes menší velikost (měřítko 1:43) zachovala velké množství detailů a na atraktivitě jim přidává licencovaný design. Autíčka jsou tak replikou skutečných dráhových a rally vozů.

Dráhová autíčka Formula F-Red a Formula F-Blue.

Osmička s mostem

Autodráha má klasický tvar osmičky s mostem, který zároveň přidává autodráze na vyrovnanosti a atraktivitě.

Vlastnosti
  • Trať pro dvě autíčka
  • Plocha pro rozložení: 94 x 45,6 cm
  • Délka tratě 2,3 metrů
  • Spolehlivý analogový systém
  • Napájení 8x AA tužkové baterie
  • Dva drátové ovladače
  • Most na trati

Doporučujeme koupit

Pro napájení autodráhy budete potřebovat 8x AA baterie - EM-B1320.

Počítadlo kol

Pro maximálně napínavé závody, doporučujeme koupit mechanické počítadlo kol - SCXC10275X200

Čistící přípravky

Udržujte Vaši autodráhu v perfektním stavu. Vždy bezproblémový přenos výkonu zajistí čistící olej pro kolejnice SCX50640, nebo DM-AC13. Rotační části udržujte pomocí syntetického oleje SCX50230.

SCX
SCXC10368X500

Mohlo by vás také zajímat