NINCOCEAN Police 2.4GHz RTR

1 399,00 Kč
NH99032

Nová jachta Police od společnosti Ninco. Má propracovaný design v barvách pobřežní policie. Snadné ovládání vhodné pro všechny věkové kategorie, do bazénu i na otevřené vodní plochy. Je dlouhá 34 cm. Volantový vysílač s dosahem 30m. Vestavěný LiIon akumulátor 3,7V 1200mAh a USB nabíječ.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

V balení najdeme plně sestavený RC model NINCOCEAN Police 2.4GHz RTR. Volantový vysílač, USB nabíječ, vestavěnou baterii LiIon 3,7V 1200mAh a český manuál. Nutno dokoupit 2x AA baterii pro vysílač.

Charakteristika

NINCOCEAN Police je jeden z nejkrásnějších RC modelů lodí od společnosti Ninco. S délkou 34 cm patří mezi středně velké modely. Její detailní zpracování je k nerozeznání od skutečné jachty pobřežní policie. Na přídi má maketu záchranného člunu. Dva stejnosměrné motory pohání lodní šrouby. Přesné řízení zajišťuje velké kormidlo. Model je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Vysílač

Velmi dobře ergonomicky zpracovaný volantový vysílač pracuje na frekvenci 2,4GHz. Díky tomu nedochází k žádnému rušení. Velký dosah 30 metrů. Modro-černé námořní barevné provedení a velký volant. Má tyto funkce: plavba dopředu, dozadu a zatáčení vlevo, vpravo. Neutrální polohu kormidla lze jemně nastavit trimem na zádi.

Akumulátor

Vestavěný LiIon akumulátor 3,7 1200mAh dokáže model pohánět až 15 minut a není potřeba dokupovat drahé tužkové baterie. Přiloženým USB nabíječem nabijete akumulátor za 120-180 minut. Jako zdroj je možné použít síťový zdroj pro běžné nabíječky mobilních telefonů, tabletů, nebo power banku a samozřejmě také USB výstup Vašeho počítače. Vše potřebné je již součástí balení, je potřeba pouze dokoupit 2xAA baterie pro vysílač.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti Jachty Pitiusa
  • Realistické detailní zpracování
  • Dva motory a velké kormidlo
  • Ergonomicky zpracovaný volantový vysílač s velkým dosahem 30 metrů
  • Vestavěný LiIon akumulátor 3,7V 1200mAh s dobou jízdy až 15 minut
  • USB nabíječ součástí balení
  • Příznivá cena

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutné koupit 2x AA baterii pro volantový vysílač.

Ninco
NH99032

Mohlo by vás také zajímat