Axial Capra 1:18 4WD RTR černá

7 399,00 Kč
AXI01002T1

RC model auta Unlimited Trail Buggy Axial® UTB18 Capra™ 4WD 1:18 pro jízdu v terénu a překonávání překážek. Trubková konstrukce šasi, portálové nápravy pro maximální světlou výšku, 4-bodové zavěšení náprav, LED světlomety, světelná lišta. Vše pro provoz obsahem balení.

Počet
Není skladem

Obsah balení

V balení je kompletně sestavený RC model auta Axial® UTB18 Capra™ 4WD RTR v měřítku 1:18, s nainstalovanými komponenty: Motor stejnosměrný Tazer 380 37T, řídící jednotka 2-v-1 Spektrum 25A, přijímač SLT, Spektrum servo S651 7kg MG. V balení je vysílač Spektrum™ SLT2, pohonná LiPol baterie Dynamite 7.4V 650mAh 2S 20C, Nabíječ USB 2-článek LiPol, 4 ks AA baterií do vysílače, drobné příslušenství, návod CZ a manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

RC model Unlimited Trail Buggy Axial® UTB18 Capra™ 4WD vám přináší dokonalý zážitek z jízdy v terénu, v měřítku 1:18. Osvědčený design trubkového šasi Capra™ pro realistický vzhled, portálové nápravy pro maximální světlou výšku, 4-bodové zavěšení náprav, LED světlomety, světelná lišta. Model je připraven k provozu, vše potřebné je součástí balení.

RC crawler Axial UTB18 Capra 4WD má podobnou konstrukci jako populární Capra 1.9 4WD Unlimited Trail Buggy v měřítku 1:10. Obsahuje zmenšený trubkový podvozek a portálové nápravy, které přidávají extra světlou výšku pro větší možnosti manévrování při jízdě přes překážky. Pro spolehlivé řízení je namontováno výkonné servo S651, které je využíváno i v autech v měřítku 1:10. Terénní 4-bodové odpružení umožní autu UTB18 Capra projet všude tam, kde by se s klasickými nápravami nebylo možné vydat.

Oficiálně licencované pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T jsou namontovány na licencovaných discích Raceline Monster. Jsou skvělé a dávají UTB18 Capra možnost zdolávat skalní stezky, drsné polní cesty a většinu terénních povrchů. Panely karoserie s licencovaným zbarvením, figurky řidiče a spolujezdce s přilbou, LED světla a další prvky tvoří realistický vzhled, který výborně vypadá. Axial UTB18 Capra 4WD Unlimited Trail Buggy je připraven k provozu s vysoce kvalitní elektronikou, RC soupravou Spektrum™ SLT2, LiPol baterií a USB nabíječem Dynamite®. K provozu už nebudete potřebovat nic jiného, než touhu po dobrodružství!

Klíčové vlastnosti
  • Axial® Capra™ je nyní k dispozici i v měřítku 1:18
  • Osvědčená konstrukce trubkové kabiny Capra™ pro realistický vzhled
  • Plně připraven k provozu – vše, co potřebujete, je součástí balení
  • Portálové nápravy pro maximální světlou výšku
  • 4-bodová geometrie zavěšení pro optimální schopnosti při lezení
  • Nerezová spodní táhla a kovové součásti náprav
  • Servo řízení v měřítku 1:10 na nápravě pro jisté a silné ovládání
  • S LED světlomety, světelnou lištou a rock světly pojedete i po západu slunce
  • Oficiálně licencované pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T na discích Raceline Monster
  • Realistický interiér s figurkami řidiče a spolujezdce v přilbách
  • Vysoce kvalitní elektronika a RC souprava Spektrum™ SLT2
Unlimited Trail Buggy Capra v měřítku 1:18

Podobně jako populární Capra™ 1.9 Unlimited Trail Buggy v měřítku 1:10, umožňuje UTB18 Capra v měřítku 1:18 komukoli mít k dispozici zábavný a skladný mini Crawler, který vám poskytne maximální zážitek z jízdy v terénu, které dosud menší Crawlery nebyly schopny zdolat.

Trubkový rám Capra

Reprodukcí osvědčené konstrukce trubkového podvozku Capra 1:10 na měřítko 1:18, nabízí Axial® UTB18 Capra stejně realistický vzhled trailové buggy a rovněž i optimální průchodnost nad členitým terénem.

Použití portálových náprav

Netradičním prvkem pro mini auta jsou portálové nápravy, nyní ale UTB18 Capra™ 1:18 přináší přelomovou konstrukci portálových náprav pro toto měřítko, které zvyšují světlou výšku v místě diferenciálu a poskytují nejlepší průchodnost terénem.

Nízkoprofilové servo řízení

Stejně jako u většiny podvozků crawlerů, má i UTB18 Capra™ 4WD Unlimited Trail Buggy servo namontováno na přední nápravě, což přispívá k nižší poloze těžiště a umožňuje lepší ovládání řízení plného rejdu kol.

Kovové přední a zadní poloosy

Přední hnací hřídele s kardany mají možnost natočení rejdu kol až o 45°. Součásti pohonu jsou vytvořeny z pevnostní oceli, takže snášejí i extrémní zatížení a bezpečné a plynulé řízení v každé situaci.

4-bodové zavěšení náprav

Axial® vyladil geometrii zavěšení UTB18 Capra™ 4WD Unlimited Trail Buggy tak, aby poskytoval co nejlepší výkony. Capra má navíc speciálně vytvarovanou spodní část šasi, která mu umožní při styku s terénem hladce sklouznout do strany a nezachytit se o překážku.

Oficiálně licencovaná kola

Pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T na černých kompozitových discích Raceline Monster, mají bezpečnou přilnavost na hlíně, kamení a všech ostatních off-road terénech, přitom mají skvělý realistický vzhled a vysoký výkon v terénu.

Realistická kabina jezdců

Skvěle zpracovaný interiér licencované karoserie obsahuje postavy řidiče a spolujezdce s přilbou a další realistické detaily, které dodávají UTB18 Capra™ 4WD autentický vzhled.

LED světlomety, světelná lišta a rock světla

Axial® umocňuje realismus RC modelu UTB18 Capra™ 4WD v měřítku 1:18 rovněž funkčními LED světlomety, světelnou lištou a dopředu směřujícími Rock světly pro možnost jízdy i po západu slunce.

RTR - Připraven k jízdě

Model auta UTB18 Capra™ 4WD se dodává kompletně sestavený. Je vybaven vysoce kvalitní elektronikou a RC soupravou Spektrum™ SLT2 2,4GHz a nabíječem Dynamite® USB. Všechno co potřebujete, abyste mohli začít jezdit, je součástí balení.

Doporučujeme koupit

Vše co k provozu potřebujete, je obsahem balení. Pro více zábavy doporučujeme dokoupit náhradní pohonný akumulátor. Pro zkrácení nabíjecí doby si můžete zakoupit výkonnější nabíječ.

Axial
AXI01002T1

Mohlo by vás také zajímat