Losi 8ight Nitro Buggy V2 1:8 4WD RTR

14 599,00 Kč
LOS04010V2

Vynikající závodní model RC auta Losi 8ight Nitro Buggy V2 v měřítku 1:8. Nitro motor Dynamite® .21 s tažným startérem a brutální silou, RC souprava SLT3, voděodolné serva, baterie přijímače NiMH Dynamite® 6V 1600mAh, kompletně sestaveno a připraveno k jízdě.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje sestavený RC model auta Losi 8ight Nitro Buggy V2 1:8 4WD RTR s nainstalovanými komponenty: motor Dynamite® .21 Nitro s tahovým startérem, přijímač SLR300, servo plynu S605 Hi Torque 23T, servo řízení S614S MG WP 23T. Vysílač Spektrum SLT3 2.4GHz, přijímačový akumulátor Dynamite® 6V 1600mAh Ni-MH, 4x AA baterie do vysílače, příslušenství: křížový klíč, párovací konektor. Návod CZ a manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

Model Losi 8ight Nitro Buggy V2 je ideální jako první stupeň pro naučení závodní jízdy s dálkově řízeným nitro modelem. Nitro motor Dynamite® .21 s tažným startérem a brutální silou, RC souprava SLT3, voděodolné serva, baterie přijímače NiMH Dynamite® 6V 1600mAh, kompletně sestaveno a připraveno k jízdě s přednastavenou geometrií. Jak se vaše dovednosti budou vyvíjet a získáváte více závodních zkušeností, můžete postupně vylepšovat výkon modelu pomocí volitelných dílů 8IGHT.

Podvozek

Tento RC model auta je léty osvědčená závodní buggy 4WD s výborným podvozkem, postaveném na šasi ze 4mm hliníkové desky CNC T-6 s osvědčenými nápravami, náhonem a tlumiči. 8IGHT nabízí uživateli Off Road Buggy model, který se snadno udržuje, upravuje tuningem a výborně řídí.

Výkonný motor

Model je vybaven výkonným spalovacím nitro motorem Dynamite® .21, který je prověřený předchozí generací. Díky nainstalovanému tahovému startéru lze model použít ihned, bez nutnosti mít pultový startér.

Kovové převody a uzavřené diferenciály

Kovová převodovka a uzavřené diferenciály dodávají modelu odolnost, kterou potřebuje pro dlouhé tratě a náročné podmínky.

Kovové poloosy

Kovové CV poloosy ve tvaru psí kosti snižují tření a poskytují vysokou odolnost.

Geometrie zavěšení

Geometrie zavěšení je z výroby přednastavená tak, aby odpovídala té, kterou používají profesionální týmoví jezdci, takže můžete vyrazit na trať s jistotou. A protože jsou použity spojovačky a ramena s pevnou délkou, víte, že zůstane konzistentní.

Vlastnosti
  • Vyrobeno pro nejrychlejší cestu k závodění s nitro buggy
  • Hliníková deska podvozku 4 mm T-6
  • Nitro motor s tahovým startérem Dynamite® .21
  • Spektrum SLT 3-kanálový vysílač
  • Přijímač Spektrum SLR300
  • Voděodolné* servo řízení Spektrum S614, 23T
  • Krabička přijímače Gen III pro delší životnost
  • Předem nastavená geometrie zavěšení náprav
  • Kovová převodovka a utěsněné diferenciály
  • Kovové kardany
  • 15mm nastavitelné olejové tlumiče
  • Obsahuje NiMH akumulátor přijímače Dynamite 1600mAh 6V

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Doporučujeme koupit

Žhavení, palivo, plnící láhev, nářadí na údržbu, olej do tlumičů a diferenciálů, nitro palivo, nabíječ NiMH.

  • Robitronic nabíječ Expert LD 80 80W AC/DC + nabíjecí kabel s banánky
  • Láhev na palivo
  • Nitro palivo
  • Žhavící koncovka
Příslušenství pro běžný provoz

Pro běžný provoz RC auta potřebujete lepidlo na pneumatiky, lepidlo na šrouby, sadu nářadí a silikonový olej do tlumičů. Z našeho sortimentu doporučujeme cenově dostupnou sadu nářadí pro RC auta.

Lepidlem na pneumatiky se lepí pneumatiky k ráfku disku. Vždy je nutné, aby pneumatika byla po celém obvodu pevně přilepena k ráfku kola! Pokud pneumatika nebude přilepena po celém obvodu, může dojít k jejímu roztržení. Lepidlo na pneumatiky má speciální složení, které je schopno lepit materiály jako guma či nylon a současně po zatvrdnutí je lepidlo pružné. Z naší nabídky doporučujeme lepidlo Robitronic Tire Glue - viz doporučené příslušenství.

Občas je třeba doplňovat silikonový olej do tlumičů modelu a měnit olej v diferenciálech. Běžným provozem dochází jen k nepatrným únikům silikonového oleje po pístnicích tlumiče. V případě, že povrch pístnic tlumičů nebo stav těsnění je ve špatné stavu, únik oleje může být velký. Pro tyto případy se dodávají opravné sady či jednotlivé díly. Z naší nabídky silikonových olejů doporučujeme silikonové oleje TLR (Team Losi Racing), viz doporučené příslušenství.

Pro běžnou údržbu je potřeba lepidlo na šrouby. Šrouby zašroubované v kovovém materiálu (např. šrouby v motoru, stavěcí šroub v pastorku) musí být proti povolení tímto lepidlem zajištěny.

Losi
LOS04010V2

Mohlo by vás také zajímat