SIKU Super - MAN s kolovým nakladačem JCB 1:87

729,00 Kč
SI-1790

Kovový model tahače MAN s nakladačem JCB 457 WLS v měřítku 1:87 od značky Siku. Tahač obsahuje třínápravový návěs se sklopnými nájezdy. Nakladač má kloubové zatáčení, přední pohyblivé rameno s výklopnou lžící. Vhodné pro hraní i sběratelství. Kvalitní zpracování z kovu a plastu.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Kovový model tahače MAN s nakladačem JCB 457 WLS v měřítku 1:87 od značky Siku. Tahač obsahuje třínápravový návěs s výklopnou stojkou a sklopnými nájezdy. Nakladač má kloubové zatáčení, přední pohyblivé rameno s výklopnou lžící a maketami pístů, pogumovaná kola. Vhodné pro hraní i sběratelství. Kvalitní zpracování z kovu a plastu.

Informace o předloze

Tahač MAN je nákladní vozidlo vyráběné společností MAN Truck & Bus, což je německý výrobce nákladních automobilů, autobusů a jiných komerčních vozidel. Tahače MAN jsou oblíbené v průmyslovém a nákladním dopravním sektoru po celém světě.

Nakladač JCB 457 WLS je specifický typ stavebního stroje, který spadá do kategorie nakladačů s kolovým podvozkem. Tento nakladač je vyráběn firmou JCB, která je známá pro své stavební a zemědělské stroje. Hlavní funkcí JCB 457 WLS je nakládání materiálu, jako jsou kameny, písek, zeminy a další stavební materiály. Je vybaven rychlým hydraulickým systémem pro efektivní manipulaci s materiálem.

SIKU
SI-1790

Mohlo by vás také zajímat