SIKU Farmer - Traktor se secím přívěsem 1:87

499,00 Kč
SI-1826

Kovový model traktoru Claas Xerion se strojem Amazone Cayenna 6001 v měřítku 1:87 od značky Siku. Model obsahuje sklopná ramena stroje, gumové pneumatiky a oddělávací střechu kabiny. Vhodné pro hraní i sběratelství. Kvalitní zpracování z kovu a plastu.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Kovový model traktoru Claas Xerion se secím strojem Amazone Cayenna 6001 v měřítku 1:87 od značky Siku. Model obsahuje sklopná ramena stroje, gumové pneumatiky a oddělávací střechu kabiny. Vhodné pro hraní i sběratelství. Kvalitní zpracování z kovu a plastu.

Informace o předloze

Claas Xerion je řada univerzálních zemědělských traktorů, které vyrábí a prodává německá společnost CLAAS. Tato řada traktorů je známá svou vysokou výkonností, inovativními funkcemi a schopností plnit různé úkoly na farmě.

Amazone Cayenna 6001 je vysoce výkonný nástroj na hlubokou kultivaci. Je navržen pro hlubokou kultivaci půdy, než je běžné při standardním orání nebo jiných zemědělských postupech. Tento proces pomáhá rozrušit kompakci půdy, zlepšit její strukturu a zvýšit její schopnost absorbovat vodu a živiny.

SIKU
SI-1826

Mohlo by vás také zajímat