Merkur Fire Set

1 599,00 Kč
MER6025

Stavebnice Merkur FIRE Set, zaměřená na požární techniku umožňuje všem chlapcům ponořit se do světa hasičů. Ze stavebnice je možné sestavit až 20 modelů – například hasičské auto s výsuvným žebříkem, dále záchranářský hasičský člun atd. Počet dílků 740.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Už malí kluci mají své velké dětské sny a vzory. Jedním z nich jsou zcela jistě hasiči. Děti fascinuje práce mužů v modrých uniformách, kteří zachraňují lidské životy, hasí strašlivé plameny, a nakonec jsou hrdiny! Kdo by si nechtěl alespoň na malý okamžik toto dobrodružné povolání vyzkoušet?! A právě speciální dvouvrstvá stavebnice Merkur FIRE Set, zaměřená na požární techniku umožňuje všem chlapcům ponořit se do světa hasičů. Ze stavebnice je možné sestavit až 20 modelů – vše, co pravý hasič ke své práci potřebuje. Třeba hasičské auto s výsuvným žebříkem, dále záchranářský hasičský člun atd. Vše můžete úhledně poskládat do praktické krabice s novým atraktivním designem.

Česká stavebnice

Doporučujeme koupit

Pro přidržení šroubů a matic doporučujeme pinzety. Modely můžete stavět na modelářské podložce, která zároveň ochrání váš stůl. Dobré nasvícení pracovní plochy zajistí stolní lampa. Kovové dílky je možné na konec posbírat pomocí magnetického nástroje.

Merkur
MER6025

Mohlo by vás také zajímat