Merkur 6 velká sada

3 299,00 Kč
MER3604

Nejznámější česká odolná stavebnice Merkur - velká sada 6 obsahuje 957 dílků. Je oblíbená pro množství jednotlivých součástek a možnosti stavby mnoha modelů. Vhodné pro děti od 5 let.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Velká čtyřvrstvá klasická stavebnice. Tato stavebnice je velmi oblíbená pro bohatství jednotlivých součástek a možnosti stavby mnoha modelů. Tato sestava obsahuje většinu součástek jako Merkur M5 a ještě celou řadu dalších součástek jako jsou velká traktorová kola, ozubená převodová kola, dlouhé úhelníky, pásky atd. Součástí stavebnice je velká návodová knížka s návodem na stavbu 100 různých modelů jako je traktor, velký jeřáb, kolesové rypadlo, nákladní automobil atd. Ze stavebnice je možné sestavit převody a velké stroje. Mladý konstruktér má dostatek součástek na sestavení modelů dle své fantazie.

Česká stavebnice

Doporučujeme koupit

Pro přidržení šroubů a matic doporučujeme pinzety. Modely můžete stavět na modelářské podložce, která zároveň ochrání váš stůl. Dobré nasvícení pracovní plochy zajistí stolní lampa. Kovové dílky je možné na konec posbírat pomocí magnetického nástroje.

Merkur
MER3604

Mohlo by vás také zajímat