Merkur 8 velká sada

5 199,00 Kč
MER3802

Vlajková loď stavebnic MERKUR - největší a nejlepší velká sada 8 obsahuje 1405 dílků - všechny druhy, které jsou obsaženy v menších stavebnicích včetně pásů, traktorových kol, ozubených a převodových kol, motorku, dlouhých úhelníků, pásků atd. Vhodné pro děti od 7 let.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Merkur 8 je velká pětivrstvá klasická stavebnice, vlajková loď stavebnic MERKUR – největší a nejlepší. Stavebnice obsahuje 153 druhů součástek – všechny druhy, které jsou obsaženy v menších stavebnicích včetně pásů, traktorových kol, ozubených a převodových kol, motorku, dlouhých úhelníků, pásků atd. Ze stavebnice lze také sestavit modely terénních vozidel, velké stroje a vozidla, které je možné pomocí převodů a motorku rozpohybovat. Mladý konstruktér má velké množství součástek, aby mohl postavit cokoliv dle vlastní fantazie. Součástí stavebnice je velká návodová knížka.

Česká stavebnice

Doporučujeme koupit

Pro přidržení šroubů a matic doporučujeme pinzety. Modely můžete stavět na modelářské podložce, která zároveň ochrání váš stůl. Dobré nasvícení pracovní plochy zajistí stolní lampa. Kovové dílky je možné na konec posbírat pomocí magnetického nástroje.

Merkur
MER3802

Mohlo by vás také zajímat